Punk goth sydänriipus kaulakoru -nahkainen kaulus

SKU
PK20010

Punk Goth Sydänriipus Kaulakoru – Nahkainen Kaulus

Tutustu sydäntäsärkevän upeaan Punk Goth Sydänriipus Kaulakoruun, joka on täydellinen yhdistelmä punkin kapinallisuutta ja goottilaista romantiikkaa. Tämä nahkainen kaulus on suunniteltu niille, jotka haluavat ilmaista persoonallisuuttaan ja omintakeista tyyliään rohkealla ja samalla sydämellisellä tavalla. Valmistettu korkealaatuisesta keinonahasta, tämä kaulakoru tarjoaa mukavuutta ja kestävyyttä, ollen samalla eettinen valinta.

Värivaihtoehdot: Ei ole väliä, mikä on suosikkivärisi tai mitä asua haluat täydentää, tämä kaulakoru tarjoaa lukuisia värivaihtoehtoja, joiden avulla voit räätälöidä ulkonäkösi. Valitse laajasta värien kirjosta – olipa valintasi sitten syvä musta, intohimoinen punainen, tai mikä tahansa muu sävy, löydät varmasti täydellisen matchin luodaksesi toivomasi lookin.

Säätö: Kaulakorun säätövaran ansiosta, joka ulottuu 32-38 cm, voit varmistaa täydellisen istuvuuden ja mukavuuden. Tämä säätömahdollisuus tekee siitä sopivan lähes kaikille, mahdollistaen henkilökohtaisen ja tarkan sovituksen.

Ilmaise Persoonallisuuttasi: Tämä Punk Goth Sydänriipus Kaulakoru on enemmän kuin vain asuste – se on julistus. Se symboloi rakkauden ja kapinallisuuden yhdistelmää, joka resonoi niin punk- kuin goottikulttuurien ystävien sydämissä. Kanna sitä ylpeydellä ja näytä maailmalle ainutlaatuinen tyylisi ja asenteesi.

Punk Goth Sydänriipus Kaulakoru on ihanteellinen valinta jokaiselle, joka haluaa tuoda esille sisäisen punkkarinsa tai goottilaisen romantikkonsa. Olipa kyseessä erityistilaisuus, festivaali tai jokapäiväinen asuste, tämä kaulakoru lisää rohkeutta, tyylitajua ja syvyyttä asuusi.

6,93 € Normaalihinta 9,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Punk goth sydänriipus kaulakoru -nahkainen kaulus
More from Hotlips - Sex toys