Ristisiteet kahleilla

SKU
MW-X4543

Ristisiteet Kahleilla – Täydellinen Hallinta Intiimeissä Leikeissä

Tutustu Ristisiteisiin Kahleilla, inspiraationa toimineen 50 Shades of Grey -elokuvan tavoin, ja tuo omiin intiimeihin hetkiisi uutta syvyyttä ja kontrollia. Tämä setti antaa sinulle mahdollisuuden hallita ja sitoa rakkaasi, asettaen hänet täysin omaan valtaasi. Sarjaan sisältyy ristiside ja neljä kappaletta kahleita, jotka on suunniteltu tarjoamaan sekä mukavuutta että turvallista pidättäytymistä.

Ominaisuudet:

  • Kahleiden Ympärysmitta: Sopii ympärysmitaltaan jopa 35,56 cm asti, mahdollistaen useimpien käyttäjien mukavan ja turvallisen käytön.
  • Väri: Musta, mikä lisää settiin tyylikkyyttä ja mystisyyttä, tehden siitä sopivan lisän mihin tahansa BDSM-varustekokoelmaan.

Tämä Ristisiteet Kahleilla -sarja on suunniteltu niille, jotka haluavat kokea dominanssin ja alistumisen leikit uudella tasolla. Sen avulla voit luoda monenlaisia asentoja ja tilanteita, lisäten leikkeihin jännitystä ja intensiteettiä. Setti on valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka kestävät käytössä, tarjoten samalla turvallisen ja miellyttävän kokemuksen.

Olitpa sitten BDSM:n aloittelija tai kokenut harrastaja, Ristisiteet Kahleilla tarjoavat sinulle työkalut, joilla voit tutkia ja syventää intiimejä suhteitasi turvallisessa ja konsensuaalisessa ympäristössä. Anna fantasioillesi siivet ja kokeile rajojasi tämän monipuolisen ja kiehtovan setin avulla.

Tarjoushinta 13,93 € Normaalihinta 19,90 €
Varastossa

Kahleiden ympärysmitta 35.56cm asti.

Väri : Mustat

Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Ristisiteet kahleilla
More from Hotlips - Sex toys