Silikoniset geishapallot

SKU
MV-X3022

SILIKONISET GEISHAPALLOT - LUE TUOTE-ESITTELY

Mitä hyötyä ja iloa saa kun hankkii silikoniset geishapallot?

Silikoniset geishapallot ovat seksiväline, joka voi tarjota naiselle useita hyötyjä ja iloa. Tässä on joitakin niiden mahdollisia etuja:

Lantionpohjan lihasten vahvistaminen: Geishapallot on suunniteltu harjoittamaan lantionpohjan lihaksia. Säännöllinen käyttö voi auttaa vahvistamaan näitä lihaksia, mikä voi johtaa parempaan lantionpohjan hallintaan, virtsankarkailun vähentymiseen ja seksuaalisten nautintojen lisääntymiseen.

Lisääntynyt herkkyys: Geishapallot voivat lisätä lantionpohjan alueen herkkyyttä. Kun pallot asetetaan emättimeen, ne voivat stimuloida herkkiä alueita ja lisätä tuntemusten intensiteettiä seksuaalisen kanssakäymisen aikana.

Orgasmien vahvistaminen: Vahvistuneet lantionpohjan lihakset voivat auttaa naisia saavuttamaan voimakkaampia ja intensiivisempiä orgasmeja. Geishapallojen käyttö voi auttaa harjoittamaan näitä lihaksia ja lisäämään seksuaalista nautintoa.

Tietoisuuden lisääminen kehosta: Geishapallojen käyttö voi auttaa naisia lisäämään tietoisuutta omasta kehostaan ja erityisesti lantionpohjan alueesta. Tämä voi johtaa parempaan kehonhallintaan ja nautintoon seksuaalisissa kokemuksissa.

Käyttö ilon lähteenä: Geishapallot voivat myös tarjota iloa ja kiihottumista itsessään. Monet naiset nauttivat tuntemuksesta, kun he käyttävät geishapalloja päivän aikana tai esileikin aikana.

On tärkeää huomata, että jokainen nainen ja heidän kehonsa ovat yksilöllisiä, joten kokemukset voivat vaihdella. Geishapallojen käyttöön kannattaa tutustua rauhallisesti ja mukavuusalueella, kuunnellen omaa kehoa ja nautintoa. Jos sinulla on kysymyksiä tai huolenaiheita geishapallojen käytöstä, suositeltavaa on keskustella seksuaaliterveyden ammattilaisen kanssa.

Laadukkaat allergiavapaat silikoniset geishapallot.

Käyttäkää vain vesipohjaisten liukuvoiteiden kanssa.

Mitat: 3.4*19.5 cm.

Tarjoushinta 10,90 € Normaalihinta 14,90 €
Varastossa

Mikä on paras tapa käyttää treenikuulia ja geishapalloja?

Suositeltuja tapoja käyttää treenikuulia ja geishapalloja:

Rentoutuminen ja lämmittely: Ennen kuin aloitat treenikuulien tai geishapallojen käytön, on hyvä rentoutua ja lämmittää kehoasi. Voit tehdä kevyitä venytyksiä tai rentoutusharjoituksia varmistaaksesi, että kehosi on valmis harjoitukseen.

Oikea asento ja asettelu: Treenikuulat ja geishapallot asetetaan emättimeen, joten on tärkeää olla mukavassa asennossa. Voit esimerkiksi asettaa toisen jalan tukevalle pinnalle tai käyttää makuuasentoa. Käytä tarvittaessa liukuvoidetta helpottamaan asettamista.

Aloita kevyesti: Aloita kevyemmällä tai pienemmällä kuulakoolla tai pallolla, jos olet vasta aloittamassa. Aseta kuulat tai pallo emättimeen ja anna niiden pysyä paikoillaan.

Harjoitusten tekeminen: Kun kuulat tai pallo ovat asetettuina, voit suorittaa erilaisia harjoituksia. Voit kokeilla lantionpohjan lihasten supistuksia pitämällä kuulia tai palloa sisälläsi. Voit myös kokeilla erilaisia liikkeitä, kuten kävelyä tai kyykkyjä, jotta kuulat tai pallo liikkuvat sisälläsi.

Edistyminen asteittain: Kun tuntuu mukavalta ja olet tottunut kevyempiin kuuliin tai palloon, voit edetä raskaampiin tai suurempiin kuuliin tai palloon. Voit myös lisätä harjoitusten kestoa tai intensiteettiä ajan myötä.

Säännöllinen harjoittelu: Jotta saat parhaat tulokset, on suositeltavaa harjoitella säännöllisesti. Voit aloittaa muutamalla minuutilla päivässä ja lisätä aikaa vähitellen.

On tärkeää kuunnella omaa kehoasi ja reagoida sen mukaan. Jos koet epämukavuutta tai kipua, lopeta harjoittelu ja keskustele tarvittaessa lääkärin kanssa. On myös hyvä muistaa, että jokainen nainen ja heidän kehonsa ovat yksilöllisiä, joten se, mikä toimii yhdelle, ei välttämättä toimi toiselle. Kokeile erilaisia tapoja ja löydä itsellesi sopivin tapa käyttää treenikuulia ja geishapalloja.
 


 

Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
VäriSininen
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Silikoniset geishapallot
More from Hotlips - Sex toys