PEHMEÄT TAMPONIT SPORT, SAUNA, SEX 3 KPL

SKU
06300470000

Pehmeät Tamponit Sport, Sauna, Sex - 3 kpl

Vapaus Toimia: Pehmeät Tamponit kaikkiin Aktiviteetteihin

Nämä pehmeät tamponit on suunniteltu aktiivisille ihmisille, jotka eivät halua antaa kuukautisten hidastaa vauhtiaan. Olipa kyseessä urheilu, sauna, uinti tai jopa seksi kuukautisten aikana, nämä tamponit tarjoavat vapauden ja mukavuuden, jota tarvitset pysyäksesi aktiivisena.

Tuotteen Ominaisuudet:

  • Monikäyttöisyys: Ihanteellinen käytettäväksi urheilun aikana, saunassa, seksin aikana ja uidessa.
  • Huolettomuus: Mahdollistaa seksin kuukautisten aikana ilman huolia tahraantumisesta, eikä tamponi tunnu käytön aikana.
  • Helppo Käyttö: Suunniteltu niin, että ne on helppo asettaa paikoilleen ja poistaa kahdella sormella.
  • Turvallinen ja Mukava: Valmistettu myrkyttömistä ja kemikaalittomista materiaaleista, jotka eivät ärsytä ihoa tai limakalvoja. Dermatologisesti ja kliinisesti testattu varmistamaan turvallisuus ja mukavuus.
  • Saksalainen Laatu: Valmistettu Saksassa korkealaatuisista materiaaleista, joka takaa tuotteen luotettavuuden ja tehokkuuden.
  • Imukyky: Erityisen imukykyinen rakenne tekee tamponista luotettavan valinnan, mukautuen samalla hyvin jokaisen naisen anatomiaan.

Käyttökohteet:

Nämä tamponit tarjoavat ratkaisun naisille, jotka arvostavat aktiivista elämäntyyliä ja haluavat pysyä liikkeessä myös kuukautisten aikana. Ne mahdollistavat esteettömän osallistumisen kaikkiin toimintoihin, jättäen huolen tahraantumisesta taakse.

Pakkaus:

Jokainen pakkaus sisältää 3 kpl pehmeitä tamponeita, jotka ovat valmiina tukemaan sinua aktiivisessa elämässäsi, tarjoten luotettavuutta ja mukavuutta kaikissa tilanteissa.

Koe uusi vapauden ja mukavuuden taso kuukautistesi aikana pehmeiden tamponien avulla, jotka on suunniteltu erityisesti aktiivisille naisille.

6,90 €
Varastossa
Tamppoonit aktiiviselle naiselle,joka haluaa myös kuukautisten aikana : Urheilla,seksiä,juosta
Lisätietoja
BrandJOY Division
Paketin koko3 pcs
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:PEHMEÄT TAMPONIT SPORT, SAUNA, SEX 3 KPL
More from JOY Division