STAY HARD BEADED,venyvät Penisrenkaat 3 kpl

SKU
BLQ-024

Erittäin venyvät ja ftalaadivapaat penisrenkaat. 3 eri kokoista penisrengasta. Pienimmällä saatte maksimaalisen erektion, keskimmäisellä renkaalla vahvan erektion ja suurimman laitatte kivespussien ympärille estämään ennenaikaisen siemensyöksyn. Voitte käyttää kaikkia renkaita erikseen tai kaikkia kolmea kerralla. Älä käytä renkaita yli 30 minuuttia kerralla, koska renkaat estävät normaalia verenkiertoa ja silloin suositeltava maksimikäyttöaika on 30 minuuttia kerralla.

2,90 € Normaalihinta 6,50 €
Varastossa

Penis- ja erektiorenkaat ovat seksivälineitä, jotka voivat tarjota useita etuja. Tässä on joitakin hyötyjä ja tietoa niiden käytöstä:

Pidentynyt erektio: Penisrengas tai erektiorengas voi auttaa pitämään erektion voimakkaampana ja kestävämpänä. Rengas asetetaan peniksen tyveen tai sekä peniksen että kivesten ympärille. Se puristaa hieman peniksen verisuonia, mikä voi hidastaa verenkiertoa pois peniksestä ja siten auttaa ylläpitämään erektiota pidempään.

Tehostunut tuntemus: Rengas voi lisätä peniksen herkkyyttä ja intensiteettiä. Se voi auttaa keskittämään veren virtausta penikseen, mikä voi lisätä tuntemusten voimakkuutta ja tuoda enemmän nautintoa seksuaaliseen kanssakäymiseen.

Viivästynyt siemensyöksy: Erektiorengas voi auttaa viivästyttämään siemensyöksyä. Rengas puristaa hieman peniksen juuressa olevaa aluetta, mikä voi auttaa hidastamaan siemensyöksyn saapumista ja antaa siten pidemmän keston seksuaaliselle kanssakäymiselle.

Kivesten tuki: Joissain tapauksissa penis- ja erektiorengas voi myös antaa kevyttä tukea kiveksille, mikä voi lisätä mukavuutta ja stimulaatiota seksuaalisen kanssakäymisen aikana.

Käyttöohjeet penis- ja erektiorengaiden käyttöön:

Valitse oikea koko: On tärkeää valita oikean kokoinen rengas varmistaaksesi mukavuuden ja tehokkuuden. Liian tiukka rengas voi aiheuttaa epämukavuutta tai jopa vaurioita, kun taas liian löysä rengas ei välttämättä tarjoa tarvittavaa puristusta. Mittaa peniksesi tai kiveksesi ympärys ennen renkaan hankkimista ja valitse sopiva koko.

Käytä liukuvoidetta: Levitä vesipohjaista liukuvoidetta penikseen tai renkaaseen varmistaaksesi miellyttävän ja helpon asettamisen. Liukuvoide auttaa myös renkaan liikkumista ja poistamista.

Aseta rengas oikein: Aseta rengas peniksen tyveen tai peniksen ja kivesten ympärille. Varmista, että rengas on tarpeeksi tiukka pitääkseen erektion, mutta älä kiristä sitä liikaa. Tärkeää on seurata mukavuuden tunnetta ja tarvittaessa säätää renkaan paikkaa tai tiukkuutta.

Älä käytä liian pitkään: On suositeltavaa pitää penis- tai erektiorengas päällä enintään 30 minuutin ajan kerrallaan. Pidempi käyttö voi aiheuttaa verenkiertoon liittyviä ongelmia tai epämukavuutta. Muista poistaa rengas välittömästi, jos koet epämukavuutta, kipua tai tunnottomuutta.

On tärkeää noudattaa valmistajan antamia ohjeita ja suosituksia penis- ja erektiorengaiden käytöstä. Keskustele tarvittaessa lääkärin kanssa, jos sinulla on kysymyksiä tai huolenaiheita niiden käytöstä.

Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:STAY HARD BEADED,venyvät Penisrenkaat 3 kpl
More from Hotlips - Sex toys