TITTY TISSITARRAT

SKU
07731740000

Koe burleskin tai striptease-esitysten jännitys Titty Stickereiden avulla!

Nämä kimaltavat punaiset sydämenmuotoiset nännitarroja ovat täydellisiä lisäämään ripauksen glamouria ja sensualiteettia intiimeihin esityksiisi. Niissä on tarrakiinnitys helppoa kiinnittämistä varten, ja ne varmasti lisäävät itseluottamustasi ja lumoavat yleisösi.

4,90 €
Varastossa

Tässä muutamia ideoita paremmalle suhteelle pariskunnille tai naisille Titty Stickereiden avulla:

  • Yksityiset esitykset: Yllätä kumppanisi aistillisella esityksellä, jossa nämä kimaltavat nännitarroja ovat koristeena. Olipa kyseessä spontaani striptease tai suunniteltu burleski-esitys, ne tuovat lisää vetovoimaa ja jännitystä intiimeihin hetkiinne yhdessä.
  • Roolileikit: Yhdistä Titty Stickerit roolileikkiseikkailuihisi lisähauskuuden ja fantasian aikaansaamiseksi. Olit sitten suloinen burleskitanssija tai viehättävä strippari, nämä tarrat auttavat sinua omaksumaan roolin ja tehostavat kokemusta sekä sinulle että kumppanillesi.
  • Sensuaalisuuden tutkiminen: Käytä Titty Stickereitä keinona tutkia ja juhlistaa omaa sensuaalisuuttasi. Olit sitten yksin tai kumppanin kanssa, ne voivat toimia leikkisänä lisänä, joka kannustaa sinua omaksumaan kehosi ja ilmaisemaan seksuaalisuuttasi ainutlaatuisella ja luovalla tavalla.
  • Yllätyslahjat: Yllätä kumppanisi Titty Stickereillä hauskan ja veikeänä lahjana. Olipa kyseessä erityinen tilaisuus tai vain tilanteen piristämistä varten, ne varmasti arvostetaan leikkisänä lisänä intiimeihin hetkiinne yhdessä.

Titty Stickerit eivät ole vain hupiasusteita - ne ovat monipuolinen työkalu sensuaalisuuden tutkimiseen, itseluottamuksen lisäämiseen ja jännityksen tuomiseen intiimeihin kokemuksiisi. Olitpa sitten esiintymässä yleisölle tai nauttimassa yksityisestä hetkestä kumppanisi kanssa, nämä kimaltelevat nännitarroja varmasti jättävät pysyvän vaikutuksen.

Mitat: 5,2 x 4,9 cm

Materiaali: 80 % paperia, 15 % PET:tä, 5 % liimaa

1 pari. 

Lisätietoja
BrandCottelli Collection
VäriPunainen
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:TITTY TISSITARRAT
More from Cottelli Collection