VIBRATION! MANSIKANMAKUINEN STIMULOIVA ORGASMIGEELI

SKU
VIB0001

Vibration! Mansikanmakuinen Stimuloiva Orgasmigeeli 

Herkullinen ja laadukas Vibration! Mansikanmakuisen stimuloivan orgasmigeelin avulla voit kokea aivan uudenlaisia ja uskomattomia nautinnon tasoja intiimihetkissäsi. Tämä innovatiivinen geeli tarjoaa lämpöä, pistelyä ja sykkivää tunnetta, jotka herättävät aistisi eloon vain muutamalla tipalla. Olitpa sitten nainen tai mies, tämä orgasmigeeli on suunniteltu tarjoamaan sinulle unohtumattomia hetkiä intohimoa ja nautintoa.

Ominaisuudet ja Edut:

  • Herkullinen Mansikanmaku: Nauti makeasta mansikan mausta, joka tekee intiimihetkistäsi herkullisen herkullisia.
  • Lämpöä, Pistelyä ja Sykkivää Tunnetta: Geeli tarjoaa monipuolisia tuntemuksia, jotka syventävät ja rikastuttavat seksuaalista kokemusta.
  • Sopii Sekä Naisille että Miehille: Tämä monipuolinen geeli on suunniteltu tarjoamaan nautintoa kaikille sukupuolille.
  • Turvallinen Luonnontuote: Valmistettu luonnollisista ja turvallisista Amazon-kasveista, jotka takaavat turvallisen ja miellyttävän käyttökokemuksen.
  • Käyttömahdollisuudet: Soveltuu käytettäväksi suuseksin, masturboinnin ja yhdynnän aikana, mikä lisää sen monipuolista käyttöä.
  • Vain Ulkoiseen Käyttöön: Geeli on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön, mikä tekee siitä turvallisen valinnan seksuaalisen nautinnon lisäämiseen.
  • Helppo Annostelu: Kätevä 15 ml pakkaus ja tippapullo mahdollistavat geelin tarkan ja helpon annostelun.

Käyttöohjeet: Hiero 2 tippaa geeliä klitorikseen tai 1 tippa penikseen ja odota muutama sekunti ennen kuin koet uskomatonta nautintoa.

Vibration! Mansikanmakuisen Stimuloivan Orgasmigeelin avulla voit kokea seksuaalisuuden ja nautinnon uudella tavalla. Hemmottele itseäsi tai kumppaniasi tällä herkullisella ja monipuolisella geelillä ja anna intohimon syttyä liekkeihin.

Tarjoushinta 17,99 € Normaalihinta 19,99 €
Varastossa
Laadukas mansikan makuinen stimuloiva orgasmigeeli antaa sinulle lämmön, pistelyn ja sykkivän tunteen vain muutamalla tipalla! Saat uskomatonta nautintoa, kun olet lisännyt pari tippaa intiimialueelle. Orgasmigeeli sopii käytettäväksi naisille, sekä miehille ja se on turvallinen luonnontuote. Tuotetta voidaan käyttää myös suuseksissä, masturbointiin ja seksin aikana. Valmistettu Amazon-kasveista. 
 
Orgasmigeeli sopii vain ulkoiseen käyttöön.
 
Ohjeet: Hiero 2 tippaa orgasmigeeliä klitorikseen tai 1 tippa penikseen. Odota muutama sekunti ja saat uskomatonta nautintoa. 
 
Pakkaus: 15 ml. 
 
Ainesosat: Aqua (vesi), glyseriini, aromi, hydroksietyyliselluloosa, Acemella Oleacera -uute, natriumsakkariini, natriumbentsoaatti, BHT, CI 19140.
Lisätietoja
BrandINTT
Weight NETTO0.000000
Kapasiteetti15
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:VIBRATION! MANSIKANMAKUINEN STIMULOIVA ORGASMIGEELI
More from INTT