ELITE PENISPUMPPU PAINEMITTARILLA

SKU
PMP045

Tämä korkealaatuinen penispumppu, jonka sylinterin kokonaispituus on 23 cm ja sisähalkaisija 5,5 cm, antaa sinulle runsaasti mahdollisuuksia kasvaa molempiin suuntiin! 

Letkun kokonaispituus on 25 cm ja sisäänvientiholkki on valmistettu sileästä silikonista. 

Yllätä itsesi, kuinka suureksi saat! 

Tämän muunnelman mukana tulee muovinen pistoolikahvapumppu, sylinteri mittarilla ja pikalukitus venttiili mukavuuttasi varten.

Kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet, että tyhjiöerektiolaitteet antavat välittömästi kovemman erektion, aiheuttavat tilapäistä laajentumaa ja voivat lisätä pysyvää peniksen kasvua. 

American Urological Associationin mukaan nämä laitteet voivat olla hyödyllisiä myös tapauksissa, joissa sellaiset PDE5-lääkkeet, kuten Viagra, eivät ole toimineet! 

Lääkärit pitävät penispumppua turvallisena, tehokkaana ja kustannustehokkaana erektiohäiriön hoitona ja toteavat, että näiden laitteiden pitkäaikainen käyttö kasvattaa peniksen kokoa pysyvästi. 

Muita PUMPED-penispumppujen valikoiman etuja ovat mm. viivästynyt siemensyöksy, seksuaalisen ruokahalun paraneminen, testosteronin nousu, pidempien ja kovempien erektioiden ylläpitäminen sekä peniksen kudoksen tukeminen eturauhasleikkauksen jälkeen.

VAROITUS: 

Lue tuotteen käyttöohje ennen minkään tyyppisen tyhjiöpumpun tai kuristusrenkaan käyttöä. 

Lopeta laitteiden käyttö välittömästi, jos tunnet kipua tai epämukavuutta.

54,90 €
Varastossa

Mihin penispumppujen penistä kasvattava vaikutus perustuu?Penispumppu on laite, joka luo alipaineen penikseen ja auttaa lisäämään verenkiertoa peniksessä. Penispumppuja käytetään yleisesti erektiohäiriöiden hoitoon tai peniksen koon lisäämiseen. Penispumpun käyttö johtaa peniksen hetkelliseen suurenemiseen, mutta pitkäaikaiset tulokset ovat epävarmoja ja vaativat pidempiaikaista harjoittelua.Peniksen kasvattava vaikutus perustuu siihen, että penispumppu luo alipaineen peniksessä, joka auttaa lisäämään veren virtausta penikseen. Verenkierron lisääntyminen voi johtaa peniksen paisumiseen ja erektion voimistumiseen. Penispumpun käyttö saattaa auttaa venyttämään peniksen kudoksia ja aiheuttaa pysyviä muutoksia peniksen koossa.

Lisätietoja
BrandPumped
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:ELITE PENISPUMPPU PAINEMITTARILLA
More from Pumped