Mustat housut Svenjoyment Bondage

SKU
2132850

SVENJOYMENT Bondage-housut - Eksklusiivinen Design Irrotettavilla Kahleilla

Astukaa viettelyn ja mukavuuden maailmaan SVENJOYMENT Bondage-housujen kanssa. Niille, jotka uskaltavat tutkia fantasioitaan, nämä housut tarjoavat erinomaisen yhdistelmän tyyliä ja toiminnallisuutta. Valmistettu läpinäkyvästä voimaverkosta kauniilla mattapintaisella materiaalilla, ne tarjoavat tiukan, mutta venyvän istuvuuden mukavaan käyttöön.

29,95 €
Varastossa

Avainominaisuudet:

  • Eksklusiivinen Design: Erotu joukosta näissä mustissa bondage-housuissa, jotka yhdistävät kiehtovan designin eroottisen viehätyksen ja arkipäiväisen mukavuuden.
  • Korkealaatuiset Materiaalit: Valmistettu 90% polyesteristä ja 10% spandexista, voimaverkko 90% polyamidista ja 10% spandexista, takaavat kestävyyden ja mukavan istuvuuden.
  • Irrotettavat Rajoitteet: Varustettu neppareilla pussissa eroottista paljastusta varten, ja kaksi rengasta kummallakin puolella käsirautojen ja ranteenhihnojen kiinnittämiseksi. Rajoitteet ja turvajärjestelmät ovat irrotettavissa, tarjoten monipuolista käyttöä.
  • Säädettävä Mukavuus: Vaikka housut tarjoavat tiukan istuvuuden, venyvä materiaali takaa liikkumisen helppouden ja mukavuuden koko päivän ajan.

Käyttöideat ja Hyödyt

  • Intiimit Seikkailut: Paranna yksityisiä hetkiänne bondage-leikin avulla, tarjoten molemmille osapuolille jännittävän tavan tutkia toiveita.
  • Illanvietto: Käytä näitä bondage-housuja rohkeana vaatekappaleena klubeilla tai juhlissa, esitellen rohkeaa tyyliäsi ja itseluottamustasi.
  • Roolileikit: Täydelliset niille, jotka pitävät roolileikeistä, nämä housut lisäävät realistista ja jännittävää ulottuvuutta skenaarioihisi.
  • Lahja Kumppanille: Yllätä kumppanisi näillä ainutlaatuisilla bondage-housuilla, tarjoten hauskan ja seikkailunhaluisen tavan syventää yhteyttänne.

Korostamalla eksklusiivista designia, korkealaatuisia materiaaleja ja ainutlaatuista yhdistelmää eroottista viehätystä ja mukavuutta, tämä tuotekuvaus on räätälöity houkuttelemaan yksilöitä, jotka haluavat tutkia seikkailunhaluista puoltaan, tehdessä SVENJOYMENT Bondage-housuista välttämättömän lisän niille, jotka haluavat lisätä jännitystä vaatekaappiinsa.

Lisätietoja
BrandSvenjoyment
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Mustat housut Svenjoyment Bondage
More from Svenjoyment