MINIVIBRAATTORI - HIERONTALAITE

SKU
MV-X8212

Mihin naiset ja miehet voisivat käyttää MINIVIBRAATTORI - HIERONTALAITEtta?

Minivibraattori-hierontalaite on monipuolinen ja monikäyttöinen laite, jota sekä naiset että miehet voivat käyttää moniin eri tarkoituksiin. Tässä muutamia esimerkkejä:

Hierontaan: Minivibraattori-hierontalaite sopii hyvin lihasten hierontaan ja rentouttamiseen. Sitä voidaan käyttää kaulan, selän, jalkojen ja muiden kehon osien hierontaan. Voit säätää värinän voimakkuutta ja nopeutta hieronnan tarpeen ja mieltymysten mukaan.

Seksuaaliseen nautintoon: Minivibraattori-hierontalaite voidaan käyttää myös seksuaalisen nautinnon lisäämiseen. Sitä voidaan käyttää klitoriksen, peniksen, kivesten, nännien ja muiden erogeenisten alueiden stimulointiin.

Itsetyydytykseen: Minivibraattori-hierontalaite on myös erinomainen väline itsetyydytykseen. Sen pieni ja kätevä muotoilu mahdollistaa sen käytön missä tahansa ja milloin tahansa.

Pariskuntien leikkeihin: Minivibraattori-hierontalaite sopii myös pariskuntien leikkeihin. Sitä voidaan käyttää osana esileikkiä tai yhdynnän aikana lisäämään kiihottumista ja nautintoa.

Matkalle mukaan: Minivibraattori-hierontalaite on pienikokoinen ja helppo kuljettaa mukana. Se sopii hyvin matkoille ja lomille, jolloin haluat pitää seksuaalisen nautinnon mukanasi.

Yhteenvetona voidaan todeta, että minivibraattori-hierontalaite on monipuolinen ja monikäyttöinen laite, jota voi käyttää moniin eri tarkoituksiin. 

Koko: 16,7 * 3,7 cm.
Nettopaino: 90 g.
Teho: 2 AA.
Materiaali: ABS + silikoni.
Lisäksi: Vedenpitävä.

13,93 € Normaalihinta 19,90 €
Varastossa

Function: 12 Frequency Vibration
Size: 16.7 * 3.7 cm
Net Weight: 90 g
Power: 2 AA
Material: ABS + Silicone
Further: Waterproof

Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:MINIVIBRAATTORI - HIERONTALAITE
More from Hotlips - Sex toys