Satisfyer Marvelous Four

SKU
4009612

SATISFYER MARVELOUS FOUR on tuote, joka kuuluu Satisfyer-tuoteperheeseen. Se on stimulaattoripaketti, joka sisältää neljä erilaista Satisfyer-tuotetta yhdessä paketissa. Jokaisella tuotteella on erityiset ominaisuudet ja toiminnot, jotka tarjoavat monipuolisia nautintokokemuksia.

Satisfyer MARVELOUS FOUR -paketissa voi olla esimerkiksi erilaisia klitoraalista stimulaatiota tarjoavia laitteita, kuten paineaaltoja tai värinöitä tuottavia stimulaattoreita. Jokainen tuote tarjoaa ainutlaatuisen tavan stimuloida ja kiihottaa klitorista, mikä voi tuottaa voimakkaita ja miellyttäviä orgasmeja.

Satisfyer MARVELOUS FOUR sopii lahjaideaksi aikuisille, jotka haluavat tutkia uusia tuntemuksia ja lisätä nautintoa seksuaalisessa elämässään. Se voi olla sopiva lahja esimerkiksi kumppanille, ystävälle tai itselle ilahduttamaan ja piristämään intiimejä hetkiä.

On kuitenkin tärkeää muistaa, että jokaisen yksilön seksuaaliset mieltymykset ja tarpeet voivat olla erilaisia. Ennen tuotteen hankkimista lahjaksi, on hyvä olla avoin ja keskustella vastaanottajan kanssa heidän mieltymyksistään ja mukavuustasostaan, jotta varmistetaan, että tuote sopii heidän toiveisiinsa ja tarpeisiinsa.

Lisäksi on tärkeää kunnioittaa vastaanottajan yksityisyyttä ja henkilökohtaista tilannetta. Seksuaalituotteiden valinta lahjaksi voi olla herkkä aihe, joten on tärkeää tehdä harkittuja päätöksiä ja varmistaa, että lahja annetaan sopivassa ja yksityisessä kontekstissa.
 


 

Tarjoushinta 59,94 € Normaalihinta 99,90 €
Varastossa

Etkö vieläkään ole varma mistä pidät? 

Satisfyer Marvelous Four tulee avuksesi! Setti sisältää pupuvibraattorin, peppuvibraattorin, hierontalaitteen ja paineaaltohibron, joista on sinulle hyötyä. 

Tätä tarkoitusta varten 4 laitetta voidaan helposti asettaa käytännölliselle jalustalle 90° Click & Rotate -liikkeellä. 

Tietysti myös laadukas, ajaton muotoilu ja ihoystävällinen silikonipinta ansaitsevat huomion.

Monipuolisuus korkealla hinnalla: 

Rakkaudella kootun sarjan ansiosta tarpeidesi tutkiminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. 

Ja Marvelous Four ottaa työnsä erittäin vakavasti! Koska moottori ei ole pohjassa, vaan aina ylhäällä, tyydyttävät voimakkaat tärinät on ohjelmoitu valmiiksi - aina juuri siellä, missä niitä tarvitset. 

Käytettävissäsi on yhteensä 12 värähtelyohjelmaa - paineaaltovärähtelyssä on 11 eri voimakkuutta.

Kaikki esineet ja pohja ovat vedenpitäviä (IPX7) ja takaavat nautinnon hetkiä kylvyssä tai suihkussa - ne voidaan myös helposti puhdistaa lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla. 

Niiden sisäänrakennetut akut voidaan ladata mukana tulevalla USB-latauskaapelilla: sinun tarvitsee tietysti vain liittää alusta.

Leveys: 44mm, 49,5mm, 62mm, 66mm, 81mm
Sopii: Pariskunnille
Pituus: 64mm, 133mm, 147mm, 152mm, 180mm
Paineaaltojen kanssa: Kyllä
Paino: 454 g
Korkeus: 39 mm, 39,5 mm, 41 mm, 44,5 mm, 46 mm
Tärinä: Kyllä
Stimuloi seuraavia kehon osia: Koko vartalo, Clit, Emätin
Vesitiivis (IPX7): Kyllä
Akku: Akku
Materiaali: ABS-muovi, silikoni

Lisätietoja
BrandSatisfyer
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Satisfyer Marvelous Four
More from Satisfyer