Geisha Ball silikoninen anaalitappi timantilla

SKU
MV-X2067

Tyylikäs ja kaunis lisävaruste, joka tuo uusia tuntemuksia ja nautintoa intiimeihin leikkeihin. Valmistettu korkealaatuisesta silikonista, tämä anaalitappi tuntuu miellyttävältä kosketuksessa, se on joustava ja turvallinen käyttää.
Tämän anaalitapin ainutlaatuinen piirre on koristekivi, joka antaa sille ylellisen ulkonäön ja tekee siitä vielä houkuttelevamman. Sileän tekstuurin ja kartionmuotoisen muodon ansiosta tappi on helppo asettaa ja se tarjoaa mukavan käyttökokemuksen pitkään.
Siinä on kätevä alaosa, joka estää liian syvän asettamisen ja takaa turvallisen poistamisen. Tämä lisävaruste sopii täydellisesti sekä aloittelijoille että kokeneille käyttäjille, jotka haluavat lisätä hieman ylellisyyttä ja tyyliä seksielämäänsä.
Anaalinappia käytettäessä suositellaan käyttämään riittävästi vesipohjaista liukuvoidetta helpottamaan asettamista ja varmistamaan miellyttävä käyttö. Käytön jälkeen nappi tulisi huuhdella huolellisesti lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla tai erityisellä seksilelujen puhdistusaineella.

4,83 € Normaalihinta 6,90 €
Varastossa

Toiminto: anaaltappi
Materiaali: Silikoni + timantti
S koko:
Koko: 7*2,7 cm
Pohjan halkaisija: 3 cm
M koko:
Koko: 8*3,3 cm
Pohjan halkaisija: 3,5 cm
L koko:
Koko: 9,1*4,1 cm
Pohjan halkaisija: 4,2 cm

Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Geisha Ball silikoninen anaalitappi timantilla
More from Hotlips - Sex toys