SHADOW JELLY REALISTINEN LÄPINÄKYVÄ DILDO

SKU
MV-X4569

Suunniteltu uskomattomaan nautintoon ja aidonkokemuksen saavuttamiseen. Valmistettu korkealaatuisesta ja keholle turvallisesta silikonimateriaalista, se tuntuu miellyttävältä ja pehmeältä. Dildossa on suonikas rakenne ja realistinen muoto, jossa on selvästi erottuva terska ja teksturoitu varsi vahvistetun stimulaation saavuttamiseksi.

Shadow Jelly Realistic Dildo on joustava ja taipuisa, mikä mahdollistaa asennon helpot säätämisen ja mukauttamisen omiin mieltymyksiin. Sen pohjassa on tukeva imukuppi, joka kiinnittyy luotettavasti sileisiin pintoihin ja mahdollistaa käsien vapaan pelaamisen eri asennoissa. Olipa kyse sitten soololeikeistä tai intiimien hetkien parantamisesta kumppanin kanssa, tämä dildo on monipuolinen ja kiehtova valinta.

Riittävän kokoisena ja miellyttävän paksuna tämä dildo tarjoaa täyttävän kokemuksen. Sitä voidaan käyttää sekä emätin- että anaalileikkeihin omien toiveidesi mukaan. Vesitiivis muotoilu mahdollistaa sen käytön suihkussa tai kylvyssä, lisäten jännitystä intiimeihin seikkailuihisi.

8,90 € Normaalihinta 12,90 €
Varastossa

Toiminto: Realistinen dildo
Väri: läpinäkyvä
Koko:
S: 16*4cm
M: 19 * 4,8 cm
D: 22 * ​​5,5 cm
Materiaali: TPE

Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
VäriLäpinäkyvä
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SHADOW JELLY REALISTINEN LÄPINÄKYVÄ DILDO
More from Hotlips - Sex toys