Nahkaiset nilkka ja rannekahleet kultaisilla yksityiskohdilla

SKU
MW-X4131

Nahkaiset Nilkka- ja Rannekahleet Kultaisilla Yksityiskohdilla – Tyylikästä Sidontaa

Esittele Nahkaiset Nilkka- ja Rannekahleet Kultaisilla Yksityiskohdilla, tyylikäs ja kiehtova lisä BDSM-varustekokoelmaasi. Nämä keinonahasta valmistetut kahleet yhdistävät mukavuuden ja kestävyyden, tarjoten samalla visuaalisesti houkuttelevan ilmeen kultaisten yksityiskohtien ja pikalukollisen ketjun ansiosta. Mustan värin ja kultaisten yksityiskohtien yhdistelmä luo elegantin ja ylellisen vaikutelman, joka sopii erinomaisesti monipuolisiin sidontaleikkeihin.

Ominaisuudet:

  • Materiaali: Laadukas keinonahka, joka on kestävä ja helppohoitoinen valinta.
  • Väri: Syvän musta, kultaisilla yksityiskohdilla, jotka lisäävät tyylikkyyttä.
  • Koot: Rannekahleet sopivat 15–20 cm ranteisiin ja nilkkakahleet 20–25 cm nilkkoihin, tarjoten joustavan ja mukautuvan istuvuuden.
  • Leveys: Molempien kahleiden leveys on 2,5 cm, tarjoten sopivan tasapainon mukavuuden ja turvallisuuden välillä.
  • Kultainen Pikalukollinen Ketju: Ei ainoastaan lisää esteettistä viehätystä, mutta myös mahdollistaa helpon ja nopean kiinnityksen ja irrottamisen.

Nahkaiset Nilkka- ja Rannekahleet Kultaisilla Yksityiskohdilla ovat ihanteellinen valinta niille, jotka arvostavat BDSM-leikkeissään sekä toiminnallisuutta että tyyliä. Ne tarjoavat turvallisen ja mukavan tavan tutkia sidontaa, dominanssia ja alistumista, tuoden samalla ylellisen kosketuksen leikkeihinne. Käytä näitä kahleita luodaksesi unohtumattomia hetkiä ja syventääksesi suhdettasi kumppaniisi, tutkien yhdessä BDSM:n maailmaa tyylikkäästi ja turvallisesti.

10,90 € Normaalihinta 19,90 €
Varastossa

Material: PU leather

Black color

Wrist: 15-20 cm

Ankle: 20-25 cm

Width: 2.5 cm

Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Nahkaiset nilkka ja rannekahleet kultaisilla yksityiskohdilla
More from Hotlips - Sex toys