Satisfyer Game Changer anaalivibraattori

SKU
40067sat

Game Changer takaa kapenevan pään ja kokonaisuuden muodon tarjoten anaalista tyydytystä ja nautinnollista stimulaatiota. Anaalivibraattoria voidaan ohjata intuitiivisen ohjauspaneelin avulla, joka sijaitsee sen leveällä pohjalla.

Satisfyer Game Changer tarjoaa kiihottavaa anaalista stimulaatiota maksimaalisella monipuolisuudella rakastelun aikana. Tämä värisevä anaalitappi on futuristisen ilmeen omaava, viehättävän kapeneva pyöreä kärki ja leveä pohja, mikä varmistaa turvallisen leikin ja helpon käsittelyn. Erittäin tehokas moottori hemmottelee sinua voimakkailla värinöillä.

12 ohjelmaa voidaan ohjata intuitiivisen One Touch Button -painikkeen avulla. Satisfyer Game Changer on vesitiivis (IPX7), joten sitä voi käyttää myös suihkussa tai kylvyssä. Lisäksi sen ihoystävällinen silikonipinta voidaan puhdistaa lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla. Jos anaalitapin teho alkaa heiketä, sen voi ladata täyteen mukana toimitettavalla USB-latauskaapelilla.

Satisfyer Plug -vibraattorisarjan unisex-anaalivibraattorit sopivat erityisesti aloitteleville anaalileikkien harrastajille niiden monipuolisten muotojen, sopivan koon ja helpon ohjattavuuden ansiosta. Sujuvan nautinnon varmistamiseksi suosittelemme aina käyttämään vesipohjaista liukuvoidetta.

Yhdessä sopivan liukuvoiteen kuten Nr1Luben kanssa liukuminen on erittäin vaikuttavaa ja tuntuu kuin oikea seksi.

37,74 € Normaalihinta 62,90 €
Varastossa

Sopii: Miehille
Leveys: 75,5 mm
Pituus: 115,2 mm
Paino: 105 g
Korkeus: 69 g
Tärinä: Kyllä
Stimuloi seuraavia kehon osia: peräaukko
Vesitiivis (IPX7): Kyllä
Materiaali: ABS-muovi, silikoni

Lisätietoja
BrandSatisfyer
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Satisfyer Game Changer anaalivibraattori
More from Satisfyer