KUULAT LANTIONPOHJAN LIHASTEN VAHVISTAMISEEN JA NAUTITTAVAMPAAN ELÄMÄÄN

SKU
MV-X0001

Tehosta lantionpohjanlihasten harjoituksiasi ja tee niistä hauskempia Wonder Ballsin avulla! 
Näillä silikonista valmistetuilla vaginaalisilla palloilla, joissa on irrotettavat 64 gramman painot, voit vahvistaa lantionpohjan lihaksiasi missä tahansa ja milloin tahansa. 
Wonder Ballsit on suunniteltu auttamaan parantamaan vaginaalista tiukkuutta ja hallintaa, mikä johtaa moniin terveyshyötyihin. 
Nämä sisältävät paremman virtsanpidätyskyvyn, tehokkaamman synnytyksen ja jopa intensiivisemmän intiimin elämän. 
Keholle turvallinen silikoni tekee niiden käytöstä mukavaa ja turvallista. 
Valitse Wonder Ballsit ja aloita matkasi kohti vahvempaa ja terveempää lantionpohjaa jo tänään!

Tarjoushinta 3,87 € Normaalihinta 12,90 €
Varastossa

Tuotteen Kuvaus:

Wonder Balls on kekseliäs ja tehokas tuote, joka on suunniteltu auttamaan naisia vahvistamaan lantionpohjan lihaksiaan. Tuotteessa on irrotettavat 64 gramman painot, jotka tarjoavat mukautettavissa olevan vastuksen harjoittelulle. Wonder Ballsit auttavat parantamaan vaginaalista supistusta ja tiukkuutta, mikä voi edistää parempaa hallintaa ja voimaa. Ne on päällystetty pehmeällä, keholle turvallisella silikonilla, joka takaa miellyttävän ja luonnollisen tunteen käytön aikana. Wonder Ballsit ovat erinomainen tapa tehdä Kegelin harjoitukset entistä tehokkaammiksi ja hauskemmiksi.

Terveysvaikutukset:

Lantionpohjan lihasten vahvistaminen Wonder Ballsien avulla voi johtaa merkittäviin terveyshyötyihin. Parantunut lihasvoima ja hallinta voivat auttaa ehkäisemään tai lievittämään inkontinenssia, mikä parantaa elämänlaatua ja itsetuntoa. Lisäksi vahvemmat lantionpohjan lihakset voivat myös tukea parempaa synnytyskokemusta ja nopeampaa toipumista synnytyksen jälkeen. Joidenkin tutkimusten mukaan, se voi myös lisätä intiimin elämän nautintoa. Wonder Balls tarjoaa yksinkertaisen, turvallisen ja tehokkaan tavan hyödyntää kaikkia näitä terveyshyötyjä.

Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
VäriMonivärinen
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:KUULAT LANTIONPOHJAN LIHASTEN VAHVISTAMISEEN JA NAUTITTAVAMPAAN ELÄMÄÄN
More from Hotlips - Sex toys