Treenikuulien - vaginakuulien sarja

SKU
MV-X2453

Treenikuulien, joita kutsutaan myös vaginakuuliksi tai lantionpohjan harjoitteluun tarkoitetuiksi kuuliksi, käyttöllä on monia terveydellisiä hyötyjä naisille, erityisesti raskauden jälkeen ja seksielämän parantamiseksi. Käyttämällä eri painoisia treenikuulia voidaan saavuttaa erilaisia etuja:

17,43 € Normaalihinta 24,90 €
Varastossa

Terveysvaikutukset ja hyödyt raskauden jälkeen:

 1. Lantionpohjan vahvistaminen: Raskauden ja synnytyksen jälkeen lantionpohjan lihakset voivat olla heikentyneet. Säännöllinen treenikuulien käyttö auttaa vahvistamaan näitä lihaksia, mikä voi vähentää virtsankarkailua ja parantaa elpymistä.
 2. Elvyttää verenkiertoa: Harjoittelu treenikuulilla edistää lantion alueen verenkiertoa, mikä on tärkeää synnytyksen jälkeisessä palautumisessa.

Hyödyt seksielämässä:

 1. Lisääntynyt tuntoherkkyys: Vahvistetut lantionpohjan lihakset voivat lisätä tuntoherkkyyttä ja siten seksuaalista nautintoa.
 2. Parempi hallinta: Lantionpohjan lihasten parempi hallinta voi johtaa intensiivisempiin orgasmeihin.

Kuinka usein harjoitella:

 • Aloittelijoille: Aloita kevyimmällä kuulalla ja harjoittele 5-10 minuuttia päivässä, vähitellen lisäten kestoa ja siirtyen raskaampiin kuuliin.
 • Edistyneemmille: Kun kevyempien kuulien käyttö tuntuu helpolta, siirry raskaampiin kuuliin. Tavoitteena voi olla 15-30 minuutin harjoittelu päivässä.
 • Jatkuvuus: Säännöllisyys on avainasemassa. Pyri harjoittelemaan useita kertoja viikossa.

Käyttö ja liukuvoide:

 • Liukuvoide: Suositellaan vesipohjaisen liukuvoiteen käyttöä, joka helpottaa kuulien sisäänviemistä ja tekee harjoittelusta mukavampaa. Vesipohjainen liukuvoide on turvallinen ja yhteensopiva useimpien kuulien kanssa.

Turvallisuus ja huomioitavaa:

 • Valitse laadukkaat, hygieeniset ja turvallisista materiaaleista valmistetut treenikuulat
 • Pese kuulat huolellisesti ennen ja jälkeen käytön
 • Jos koet kipua tai epämukavuutta, lopeta harjoittelu ja konsultoi tarvittaessa terveydenhuollon ammattilaista

Muista, että jokainen nainen on yksilöllinen, ja harjoittelun tarve ja eteneminen voivat vaihdella henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. On tärkeää kuunnella omaa kehoa ja edetä harjoittelussa omien tuntemusten mukaan.

Harjoituskuulien koot:

 • S: 12 * 3,5 cm
 • M: 16 * 3,0 cm
 • L: 16,5 * 3,2 cm

Materiaali: Silikoni

Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
Paketin koko1 pc
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Treenikuulien - vaginakuulien sarja
More from Hotlips - Sex toys