KARTION MALLINEN HOT LIPS ANAALITAPPI - LUE KÄYTTÖOHJE

SKU
MV-X2582

Kuinka aloittelijoiden olisi hyvä aloittaa anaalitappien kokeilut?

Anaalin alueen lelujen, kuten anaalitappien, kokeilu aloittelijoille kannattaa aloittaa hitaasti ja varovaisesti, ottaen huomioon turvallisuus ja mukavuus.

Tässä on muutamia vinkkejä aloittelijoille:

Liukuvoide on avain: Anaalialueella ei ole luonnollista kosteutta, joten liukuvoiteen käyttö on erittäin tärkeää. Käytä vesipohjaista liukuvoidetta, joka on yhteensopiva erilaisten materiaalien kanssa.

Valitse oikea koko: Aloita pienemmällä koolla. Kartion muotoinen anaalitappi voi olla hyvä aloittelijoille, koska se on ohuempi kärjestä ja laajenee vähitellen.

Rentoutuminen: Ennen kuin aloitat, varmista että olet rentoutunut ja rauhallinen. Stressi tai jännitys voivat tehdä kokemuksesta epämukavan.

Asetus: Asetu mukavaan asentoon, esimerkiksi selinmakuulle jalat hieman koukussa tai kylkimakuulle. Voit myös kokeilla asentoa, jossa nostat lantiotasi tyynyllä.

Hitaasti ja varovasti: Käytä runsaasti liukuvoidetta anaalitapin kärkeen ja peräaukkoon. Aseta tappi hitaasti ja varovasti peräaukkoon, välttäen äkillisiä liikkeitä. Jos tunnet kipua, lopeta ja rentoudu.

Kuuntele kehoasi: Kuuntele kehoasi tarkkaan. Jos tunnet voimakasta kipua tai epämukavuutta, poista tappi heti. Kipu ei ole normaalia ja voi viitata siihen, että liian suuri tai vääränmuotoinen tappi on käytössäsi.

Pidä tappia paikallaan: Kun tappi on asetettu, voit antaa kehollesi aikaa tottua siihen. Jos tunnet olosi mukavaksi, voit kokeilla kevyttä liikettä tai värinää, jos tappi sisältää sellaisen ominaisuuden.

Rauhallinen poistaminen: Kun olet valmis poistamaan tappia, tee se rauhallisesti ja varovasti. Käytä liukuvoidetta, jos tarpeen, ja pidä huoli siitä, ettet tee äkillisiä liikkeitä.

Puhdistus: Pese tappi huolellisesti saippualla ja lämpimällä vedellä käytön jälkeen. Noudata myös valmistajan ohjeita puhdistukseen.

Aloita pienellä aikavälillä: Aloittele tappien käyttö lyhyellä aikavälillä ja lisää aikaa vähitellen, kun tulet mukavaksi. Jos kokemus tuntuu hyvältä, voit kokeilla erilaisia kokoja ja muotoja ajan mittaan.

11,83 € Normaalihinta 16,90 €
Varastossa

Hot Lipsin kartion mallinen anaalitappi:

Tehtävä: Anaalinautinto ja stimulaatio.

Väri musta

Koot:

S: 12,5 * 3,4 cm / 140 g .

M: 16 * 5,8 cm / 320 g .

P: 20,5 * 7,5 cm / 610 g.

Materiaali: PVC.

Pakkaus: Opp Bag.

Lisäksi: Turvallinen allergiavapaa materiaali.

Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:KARTION MALLINEN HOT LIPS ANAALITAPPI - LUE KÄYTTÖOHJE
More from Hotlips - Sex toys