TARTTUMATON BDSM TEIPPI FETISSI SIDONTAAN - VÄRIVALIKOIMA

SKU
SE-2712

Entice Lovers -punainen BDSM-teippi on monikäyttöinen teippi, jota voidaan käyttää sitomiseen ja erilaisiin kiihottaviin leikkeihin. Tämä teippi on valmistettu PVC-materiaalista, joka on joustavaa ja tarttuu hyvin ihoon ja muihin materiaaleihin.

BDSM-teippiä käytetään usein sitomiseen, ja se tarjoaa erittäin miellyttävän ja turvallisen vaihtoehdon perinteisille köysille tai sidontavälineille. Se on myös helppo irrottaa, mikä tekee siitä turvallisen käyttää.

Alla on joitain ohjeita Entice Lovers -punaisen BDSM-teipin käyttöön:

Leikkaa sopiva pituus teippiä: Aloita leikkaamalla teipistä sopiva pituus. Voit leikata sen haluamaasi mittaan, jotta se sopii parhaiten käyttötarkoitukseen.

Kiinnitä teippi: Aseta teippi haluamaasi kohtaan, esimerkiksi käsivarsien tai jalkojen ympärille. Pidä teippi tiukasti kireällä, mutta älä vedä sitä liian tiukalle, jotta se ei kiristä liikaa.

Kokeile erilaisia asentoja: Voit käyttää BDSM-teippiä monin tavoin. Voit kokeilla erilaisia asentoja, kuten käsien ja jalkojen yhteen sitomista tai sidontaa sängynpäätyyn. Voit myös käyttää sitä suukapulan, silmälapun tai muiden BDSM-lelujen kiinnittämiseen.

Irrota teippi: Kun olette valmiit, voit helposti irrottaa teipin. Se irtoaa helposti iholta ja muista materiaaleista eikä jätä tahmeaa jälkeä.

On tärkeää huomata, että BDSM-teippiä ei saa käyttää liian tiukasti, jotta se ei rajoita verenkiertoa tai aiheuta epämukavuutta. Käytä teippiä aina turvallisesti ja kunnioittaen kumppanisi rajoituksia ja mieltymyksiä.

9,90 €
Varastossa

Pituus 15 m

Leveys 2.54 cm

Lisätietoja
BrandCalExotics
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:TARTTUMATON BDSM TEIPPI FETISSI SIDONTAAN - VÄRIVALIKOIMA
More from CalExotics