Itsepaneva - pulssihyväily - anaaliorkkusauva

SKU
12282

Hemmottele villeimpiä fantasioitasi ilkeän tehokkaalla ladattavalla III Triple Euphorialla. Koe nautinto ennennäkemättömällä tavalla tehokkaalla kolmitoimisella ladattavalla hierontalaitteella, jossa on voimakas työntövarsi, värisevä pepun kiusaaja ja imuklitorisstimulaattori.

Tehokas kolminkertainen hierontalaite käyttää 3 nopeutta jännittävän akselin läpi g-pisteen kiusaamiseen ja värisevään tunkeutumiseen. Kun ohut häntä välkkyy 10 jyrisevän tärinän toiminnon rytmissä. Anna itsesi sensaatiomaiselle imulle rohkean teaserin ja 10 intiimin imutoiminnon avulla. Rohkea kolminkertainen tunkeilija stimuloi klitoriksen imua näyttävästi, kun taas työntövarsi tunkeutuu ja tärisevä häntä kiusaa syvällä jylisevällä tärinällä. Ohjaa ja mukauta ilopeliäsi itsenäisesti ohjattujen toimintojen avulla.

Lataa hierontalaite 2,5 tunnissa mukana toimitetulla USB-latauskaapelilla nauttiaksesi 30 minuutin nopeasta toiminnasta tai 90 minuutin hitaasta stimulaatiosta. Nauti turhautumattomasta ohjauksesta helposti kosketettavan 3-painikkeisen ohjauslevyn ja turvalukitusominaisuuden avulla. Käytännössä saumaton runko ja itsetiivistävä latausportti mahdollistavat tämän monipuolisen vedenpitävän tunnelman sukeltamiseen. Ensiluokkainen silikoni on vartalolle turvallinen, hajusteeton ja ftalaatiton pitääkseen sinut herkimmistä paikoista onnellisena ja terveenä.

127,90 €
Varastossa

Tehokas kolmitoiminen hierontalaite ja vibraattori, jossa moottorit sijaitsevat akselissa, stimulaattorissa ja pyrstössä.

3 työntönopeutta akselissa.

10 intiimin imutoimintoa stimulaattorissa.

10 tärinän, sykkeen ja eskaloinnin toimintoa hännän sisällä.

Vartalolle turvallinen silikoni ja 100 % vedenpitävä.

Itsenäisesti toimiva varsi ja stimulaattorit.

Huippuluokan muistisiru jatkaa viimeksi käytetystä toiminnosta.

Turvallinen matkalukkotoiminto – pidä 3 sekuntia painettuna kytkeäksesi päälle tai pois päältä.

USB-ladattava – latausjohto mukana.

Täysi lataus 2,5 tunnissa.

Käy 30 minuuttia suurella nopeudella ja 90 minuuttia alhaisella nopeudella.

Tuotteen mitat 14 x 3,75 cm (varsi) | 4,5 x 2,5 cm (stimulaattori) | 7,5 x 0,75 cm (häntä).

Lisätietoja
BrandCalExotics
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Itsepaneva - pulssihyväily - anaaliorkkusauva
More from CalExotics