Satisfyer paisuva Bunny vibraattori 5 Connect App

SKU
4038537

Air Pump Bunny 5 Connect -sovellus on uskomattoman monipuolinen: 

Hemmottele itseäsi kahden tehokkaan moottorin tärinällä ja täytetty aistillisesti akselin puhallettavalla kärjellä. Saat ainutlaatuisia kokemuksia ohjaamalla vibraattoria Satisfyer Connect -sovelluksella.

Yhteensopiva ilmaisen Satisfyer-sovelluksen kanssa – saatavilla iOS:lle ja Androidille.

Puhallettava varsi tehostaa stimulaatiota.

Kaksi tehokasta moottoria välittävät voimakkaita värähtelyrytmejä läpi seksuaalisen hyvinvoinnin laitteen.

69,90 €
Varastossa

Erikoisia hetkiä Air Pump Bunny 5 Connect -sovelluksella

Tämä monipuolinen pupuvibraattori saa myös sydämesi sykkimään nopeammin. Se hemmottelee sinua syvällä tärinällä kahdessa tehokkaassa moottorissa, joita on saatavana 12 eri tilassa. Kanivibraattorin puhallettava ja paisuva varsi kasvaa asteittain jopa 15 mm napin painalluksella, täyttää sinut haluamallasi tavalla ja tarjoaa aistillista painetta. Yhdistä nämä kaksi toimintoa itsenäisesti vastaamaan henkilökohtaisia toiveitasi. Moottorit värähtelevät sekä akselia että klitorisstimulaattoria – valmistaudu siis kaksinkertaiseen hauskuuteen.

Ainutlaatuisia kokemuksia käytännön suunnittelusta

Varren pyöristetyt kärjet ja klitorisstimulaattori tekevät G-pisteen stimuloinnista ja klitoriksen selektiivisistä ärsykkeistä erityisen helppoa. Kiinnitysrengas antaa sinulle täydellisen hallinnan aina. Vibraattorin silkkinen, vartaloystävällinen silikoni mahdollistaa sen liukumisen erityisen hellävaraisesti, ja se on helppo puhdistaa kostealla liinalla ja lelujen puhdistusaineella. Yhdistä vibraattori palkittuun Satisfyer Connect -sovellukseemme: luo omia värähtelykuvioitasi tai anna rytmisen musiikin värähtelyjen hemmotella itseäsi. Lisää seikkailua varten voit myös antaa jonkun muun ohjata lelua sovelluksen kautta.

Sopii: Naisille.

Leveys 65 mm.

Korkeus 36 mm.

Pituus 204 mm

Vaginan ja klitoriksen stimulaatio.

Vesitiivis (IPX7) Kyllä.

Materiaali ABS, silikoni.

Yhteensopiva Satisfyer Connect -sovelluksen kanssa: Kyllä.

Lisätietoja
BrandSatisfyer
VäriVihreä
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Satisfyer paisuva Bunny vibraattori 5 Connect App
More from Satisfyer