SATISFYER PEARL DIVER ILMAPULSSISTIMULAATTORI

SKU
SFpearlDiver

Satisfyer Pearl Diver leikkisällä kuorella tarjoaa aistillista klitorisstimulaatiota. 2 moottoria, paineaaltojen ja tärinän yhdistelmä sekä kompakti muotoilu tekevät siitä ihanteellisen kumppanin tien päällä.

Klitoriksen samanaikainen stimulointi ilmapulssiaaltojen ja -värähtelyjen avulla.

Valmistettu erittäin pehmeästä, ihoystävällisestä lääketieteellisestä silikonista, joka on sileä kosketus ja erittäin hygieeninen.

Vedenpitävän (IPX7) ulkopinnan ansiosta tätä seksuaalista hyvinvointilaitetta voidaan käyttää turvallisesti vedessä ja se on helppo puhdistaa.

39,90 €
Varastossa

Satisfyer Pearl Diver: Paineaaltoja ja tärinää sisältävä vibraattori

Satisfyer Pearl Diver hemmottelee klitorista kahdella erikseen säädettävällä moottorilla ja paineaalloilla sekä värinällä. Vibraattorin kiinnityspää istuu tiukasti helmen ympärille ja on valmistettu vartaloystävällisestä silikonista, joka on hygieeninen ja hellävarainen iholle. Voit valita 11 paineaalto- ja 12 värähtelyohjelman välillä, joita voidaan yhdistää toisiinsa eivätkä siten jätä toivomisen varaa. Paineaaltovärähtelijässä on leikkisä kuorirakenne, joten se on ihanteellinen aloittelijoille. Kompaktin muotonsa ansiosta ladattuna oleva vibraattori istuu mukavasti käteesi. Lisäksi sitä voidaan helposti kuljettaa matkoilla tai tien päällä, eikä se vie paljon tilaa käsilaukussa tai matkalaukussa.

Vedenpitävä (IPX7) paineaaltovärähtelijä

Kuten helmisukeltajalta voi odottaa, Satisfyer Pearl Diver ei pelkää kosteutta. Paineaaltovärähtelijä on vedenpitävä (IPX7) ja tarjoaa myös aistillista klitorisstimulaatiota suihkussa tai kylvyssä. Pelin jälkeen se voidaan puhdistaa lämpimän veden alla miedolla saippualla. Voit ladata integroidut akut mukana tulevalla USB-latauskaapelilla.

Lisätietoja
BrandSatisfyer
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SATISFYER PEARL DIVER ILMAPULSSISTIMULAATTORI
More from Satisfyer