Satisfyer Curvy Trinity 4 - kolmen moottorin supernautinto

SKU
SFcurTri4

Kolme tehomoottoria tekevät silikonista Satisfyer Curvy Trinity 4:stä monipuolisen monikäyttöisen. Nautinnon tuojaa voidaan käyttää lay-on-, paineaalto- ja G-pistevibraattorina, ja se tarjoaa voimakkaita tärinöitä ja sykkiviä paineaaltoja.

Klitorisstimulaatio ilmapulssilla ja G-pistestimulaatio värähtelyllä.

Valmistettu erittäin pehmeästä, ihoystävällisestä lääketieteellisestä silikonista, joka on sileä kosketus ja erittäin hygieeninen.

Vedenpitävän (IPX7) pinnan ansiosta tätä seksuaalista hyvinvointilaitetta voidaan käyttää turvallisesti vedessä ja se on helppo puhdistaa.

59,90 €
Varastossa

Täydellinen monipuolisuus Satisfyer Curvy Trinity 4:n kanssa

Satisfyer Curvy Trinity 4:n avulla voit nauttia paineaalloista ja tärinästä yhdessä tuotteessa: Täryttimessä on 3 moottoria, jotka hyväilevät kaikkia kuumia pisteitäsi. Työnnettävä, pyöristetty varsi stimuloi G-pistettäsi höyryllä. Kaarevan vibraattorin kosketusalue on juuri oikea klitoriksen aistilliseen stimulaatioon. Curvy Trinity 4:ää voidaan käyttää myös paineaaltovärähtelijänä: Täryttimen toinen pää ilahduttaa helmiäsi koskettamattomilla paineaalloilla ja kihelmöivällä tyhjiöllä.

Voit valita 11 paineaalto- ja 12 tärinäohjelman välillä, joita voit yhdistää keskenään tai ohjata erikseen, joten vibraattori tarjoaa sinulle maksimaalisen monipuolisuuden. Hienovaraisesti uritettu rakenne tarjoaa lisästimulaatiota.

Mitä muita hienoja ominaisuuksia vibraattorilla on?

Satisfyer Curvy Trinity 4 on päällystetty sileällä, pehmeällä silikonilla, mikä tekee saumattomasta täryttimestä erityisen hygieenisen. Laite mahtuu myös kämmenelle ja on vesitiivis (IPX7), joten voit ottaa sen helposti mukaan seuraavan kerran kun hyppäät kylpyammeeseen tai suihkuun. Kun olet nauttinut olostasi perusteellisesti, voit ladata integroidut akut mukana tulevalla USB-latauskaapelilla.

Lisätietoja
BrandSatisfyer
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Satisfyer Curvy Trinity 4 - kolmen moottorin supernautinto