SATIFYERIEN ANAALITAPPI CONNECT ÄPILLÄ

SKU
SFintPlug

Koe peppuseksin harrastajien unelma Satisfyer Intensity Plugin avulla. Tämä värisevä unisex-anaalitappi tarjoaa vertaansa vailla olevaa voimaa, tehoa ja intensiteettiä. Valmistaudu ihastumaan voimakkaimpiin värähtelyihin sekä ihastuttavaan stimulaatioon, jotka kaikki ovat mahdollisia kätevän sovelluksen ohjaustoiminnon ansiosta. Hyödynnä loputtomat mahdollisuudet Satisfyer Intensity anaalitapin avulla.

Yhteensopiva ilmaisen Satisfyer Connect -sovelluksen kanssa - saatavana iOS- ja Android-käyttöjärjestelmille.

Valmistettu erittäin pehmeästä, vartaloystävällisestä, lääketieteellisestä silikonista, joka on sileä kosketus ja erittäin hygieeninen.

Tehokas moottori välittää voimakkaita värähtelyrytmejä koko lelun läpi.

59,90 €
Varastossa

Satisfyer Intensity Plug - anaalistimulaatio, intensiivistä kuin koskaan ennen

Kaipaatko usein voimakkaampaa anaalistimulaatiota? Älä etsi kauempaa kuin Satisfyer Intensity Plug, joka on suunniteltu erityisesti sinua ajatellen! Tämä anaalistimulaattori, jossa on sovellusohjaus, on suunniteltu valloittamaan sinut voimakkailla ja virkistävällä tärinällä. Värähtelevä peräaukon tulppa on valmistettu asiantuntevasti hygieenisestä silikonista, joka on vartaloystävällinen ja joustava materiaali, mikä varmistaa helpon ja mukavan työntämisen. Sen ergonominen muoto parantaa entisestään kokemusta.

Lisäksi Intensity Plugissa on leveä ura pitkin akselia, mikä tarjoaa lisästimulaatiota, kun taas leveä pohja takaa luotettavan turvallisuuden. Sovelluksen hallinnan avulla voit vapauttaa Intensity Plugin täyden potentiaalin. Ota tämä pieni voimanpesä hallintaasi Satisfyer Connect -sovelluksen avulla, hengitä eloa täysin uusiin ohjelmiin, yhdistä Spotify-tilisi valitsemaasi kuuloherkkua varten, tutki eroottisia tarinoita ja paljon muuta. Päästä seksuaalinen luovuutesi valloilleen Satisfyer Intensity Plugin avulla!

Anal vibraattori runsaasti tehoa: Satisfyer Intensity Plug

Intensity Plug tarjoaa kätevän latauksen mukana toimitetun USB-kaapelin kautta. Anaalikokemuksen parantamiseksi anaalitapin värähtelyistä voi nauttia jopa vedessä. Olitpa sitten suihkussa tai kylpyammeessa, vedenpitävä (IPX7) -viimeistely takaa, että se ei huolehdi. Täryttimen puhdistaminen on yksinkertainen tehtävä, joka voidaan suorittaa helposti lelujen puhdistusaineella tai lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla.

Sopii niin miehille kuin naisille.

Optimaalisen peppuleikin takaamiseksi suosittelemme jatkuvasti vesipohjaisen voiteluaineen käyttöä. Tarjoamme erilaisia liukuvoiteita, joista jokainen on räätälöity eri mieltymysten mukaan, mikä tekee niistä täydellisen täydennyksen anaalileikkeihin.

Hyvä vaihtoehto on esimerkiksi Nr1Lube liukuvoide.

Leveys 50 mm.

Korkeus 37 mm.

Pituus 113 mm.

Tärinä kyllä.

Stimulaatio: Anaali.

Vedenpitävä (IPX7) Kyllä.

Lisätietoja
BrandSatisfyer
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SATIFYERIEN ANAALITAPPI CONNECT ÄPILLÄ