SATISFYER TOUCH ME PUPUVIBRAATTORI

SKU
SFtouchMe

Rajoittamaton nautinto odottaa uskomattoman Touch Me pupuvibraattorin avulla. Tämä poikkeuksellinen lelu on suunniteltu tarjoamaan kaksinkertaista stimulaatiota, joka jättää sinut hengästyneeksi. Kolme tehokasta moottoria tekevät taikuudestaan ja hemmottelevat sekä klitoristasi että G-pistettäsi upeilla tunteilla. Mutta se ei ole vielä kaikki – jaetussa klitorisstimulaattorissa on kaksi käsivartta, jotka tarjoavat tehostettua nautintoa klitoriksellesi.

Silikoni flex -teknologia tekee varresta pehmeän, sileän ja erittäin joustavan.

Kolme tehokasta moottoria synnyttävät voimakasta tärinää koko seksuaalisen hyvinvoinnin laitteessa.

Vedenpitävän (IPX7) ulkopinnan ansiosta tätä seksuaalista hyvinvointilaitetta voidaan käyttää turvallisesti vedessä ja se on helppo puhdistaa.

59,90 €
Varastossa

Tehokkaat moottorit voimakkaisiin orgasmeihin Touch Me vibraattorin avulla

Valmistaudu voimakkaisiin orgasmeihin ennennäkemättömällä tavalla Touch Me -jänisvibraattorilla. Tämä erityinen laite stimuloi sinua monin tavoin, ja sen erottuva ominaisuus on mahtavien moottorien kolmikko. Nämä moottorit toimivat yhdessä hyväillen ja ilahduttaen sekä sisäisiä että ulkoisia nautintopisteitäsi. Jaettu klitorisstimulaattori ympäröi nautintokohtaasi molemmilta puolilta ja stimuloi myös häpyhuulia. Toisin kuin perinteiset laitteet, tämä vibraattori kohdistaa klitoriksesi ylhäältä ja luo aivan uudenlaisen ekstaasin tason. Samaan aikaan voit nauttia miellyttävästä G-pisteen stimulaatiosta, jonka vibraattorin asiantuntevasti kaareva varsi tekee vieläkin tarkemman.

Upea tekniikka henkeäsalpaavassa suunnittelussa

Touch Me -jänisvibraattori tarjoaa paitsi uskomattoman nautinnon, myös upeaa tekniikkaa henkeäsalpaavassa suunnittelussa. Innovatiivinen muotoilu sisältää kiinnitysrenkaan, joka varmistaa vakaan otteen jopa intohimon villeimmillä hetkillä. Täryttimen kiinteä akseli liukuu vaivattomasti sisälläsi sen silkkisen silikonirakenteen ansiosta, kun taas hallitset tärinää helposti intuitiivisen ohjauspaneelin avulla. Hauskuus ei lopu tähän – voit viedä tämän vibraattorin veteen nauttimaan rajattomasti. Vedenpitävällä (IPX7) viimeistelyllä se on mielellään mukanasi kylpyammeessa, suihkussa tai muussa kosteassa paikassa, johon toiveesi vie.

Valmistaudu lähtemään nautinnon täyttämään seikkailuun Touch Me -jänisvibraattorin avulla. Anna sen voimakkaiden moottoreiden ja upean suunnittelun ohjata sinut hurmion uusiin korkeuksiin. Tutki nautinnon syvyyksiä nauttiessasi sen monipuolisesta stimulaatiosta nauttien samalla lujasta otosta ja intuitiivisesta ohjauksesta. Äläkä unohda, että Touch Me on vedenpitävällä ominaisuudellaan valmis liittymään kanssasi minne tahansa vesi johdattaa sinut aistilliselle matkallesi.

Sopii: Naiselle.

Leveys 41 mm.

Korkeus 93 mm.

Pituus 220 mm.

Moottori: kyllä.

Vaginan ja klitoriksen stimulaatio.

Vesitiivis (IPX7) Kyllä.

Materiaali: ABS-muovi, silikoni.

Lisätietoja
BrandSatisfyer
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SATISFYER TOUCH ME PUPUVIBRAATTORI
More from Satisfyer