SATISFYER ROTATOR PLUG 2+ NAISTEN JA MIESTEN ANAALITAPPI

SKU
SFrotatPlug

Rotator Plug 2 Connect -sovellus stimuloi sipulimaisella, täyteläisellä muodollaan ja pyöristetyllä kärjellään. Erilaisia kierto-ohjelmia voidaan luoda yksilöllisesti ja ohjata sovelluksen kautta. Suunnittelua täydentää ihoystävällinen silikoni.

Yhteensopiva ilmaisen Satisfyer-sovelluksen kanssa – saatavilla iOS:lle ja Androidille.

Voimakkaat kierto-ohjelmat varmistavat monipuolisen stimulaation.

Unisex: Laitetta voivat käyttää molemmat sukupuolet.

49,90 €
Varastossa

Aistillinen anaalistimulaatio Rotator Plug 2 Connect -sovelluksella

Oletko valmis kaksoisanaalinautintoon? Tällä peppuvibraattorilla voit nauttia miellyttävistä eturauhasen hieronnoista ja kuumasta reunustunnelmasta voimakkaan värinän ja pyörivien helmiketjujen yhdistelmän ansiosta. Vibraattorin kaksi tehokasta moottoria tarjoavat sinulle 10 erilaista intensiivistä värinäohjelmaa, jotka stimuloivat eturauhasta aistillisesti. Nauti peräaukon ärsykkeistä, jotka vievät sinut voimakkaisiin orgasmeihin.

Silkkimäisestä silikonista valmistettu värisevä unisex anaalitappi

Rotator Plug 2 Connect App on helppo asentaa kartiomaisen muodon ja pyöristetyn kärjen ansiosta, ja akselin uritettu rakenne on myös stimuloiva. Käytä vesipohjaista liukuvoidetta pepun täyttävän tilavan pään optimaaliseen asettamiseen. Tarjoamme valikoiman sopivia liukuvoiteita, jotka maksimoivat nautintokokemuksesi, jotta voit kantaa kuumia ajatuksia pilvissä ilman huolenpitoa.

Innovatiivinen unisex-anaalitappi ainutlaatuisiin kokemuksiin

Vedenpitävän (IXP7) viimeistelynsä ansiosta silmumainen vibraattori voi olla mukanasi myös märillä treffeillä kylvyssä tai suihkussa. Laitteen ohjaaminen Satisfyer Connect -sovelluksen kautta tarjoaa entistä enemmän vaihtelua, jolloin voit hieroa sinua miellyttävän musiikin rytmeillä tai luoda omia henkilökohtaisia värähtelykuvioita. Anna jollekulle toiselle seksuaalisen hyvinvoinnin laitteen hallinta, jotta voit kokea erityisen henkeäsalpaavia seikkailuja.

Sopii miehelle ja naiselle.

Leveys 55 mm.

Korkeus 58 mm.

Pituus 135 mm.

Tärinä kyllä.

Stimulaatio Anal.

Vesitiivis (IPX7) Kyllä..

Materiaali PVC+Silikoni, Silikoni

Yhteensopiva Satisfyer Connect -sovelluksen kanssa Kyllä.

Lisätietoja
BrandSatisfyer
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SATISFYER ROTATOR PLUG 2+ NAISTEN JA MIESTEN ANAALITAPPI
More from Satisfyer