SATISFYERIN LÄMMITETTÄVÄ JA LADATTAVA PUPUVIBRAATTORI

SKU
4001678

Kaksinkertaista nautinto tällä leikkisällä mallilla, joka yhdistää joustavan klitoriksen stimulaation tukevaan varteen. Ylellinen lämmitystoiminto jäljittelee realististen kosketusten lämpöä ja saa jännityksen hallintaan ja täyttää nautinnon.

Yhteensopiva ilmaisen Satisfyer-sovelluksen kanssa – saatavilla iOS:lle ja Androidille.

Aistillisen lämmitystoiminnon ja tärinän yhdistelmä takaa intensiivisen stimulaation.

Kaksi tehokasta moottoria välittävät voimakkaita värähtelyrytmejä läpi seksuaalisen hyvinvoinnin laitteen.

59,90 €
Varastossa

Satisfyer Hot Bunny: Nimi kertoo kaiken.

Tämä pieni pupu tykkää hypätä sänkyyn ja tarjoaa muutakin kuin nautintoa! 

Satisfyer Hot Bunnylla on myös hyvin erityinen ja innovatiivinen toiminto jokaiselle, jota houkuttelee G-pisteen ja klitoriksen kaksinkertainen stimulaatio. 

Vibraattorin voi lämmittää 39 °C:een, jolloin se levittää mukavaa lämpöä. Rauhoittava lämpö tehostaa G-pisteen hierontaa ja on erityisen rentouttava. Hot Bunnyn ympärysmyötäinen muoto tarjoaa laajaa stimulaatiota, mutta on yleensä ihanteellinen aloittelijoille miellyttävän kokonsa ansiosta. Anteliaasti suunnitellun kiinnitysrenkaan ansiosta lämmittävä vibraattori istuu mukavasti käteesi asioiden lämmetessä.

Tässä jännittävässä pupussa on 2 moottoria, joita voit jopa ohjata erikseen Satisfyer Connect -sovelluksen kautta. 12 esiasetettua värinäohjelmaa odottavat löytäjäänsä – ja voit käyttää monia muita sovelluksen kautta! Luo omia ohjelmia tai nauti kuumasta G-pisteen hieronnasta ja klitoriksen stimulaatiosta suosikkikappaleesi tahdissa – sovellusohjain tarjoaa lukemattomia muunnelmia.

Kuumaa hauskaa Satisfyer Hot Bunnyn kanssa

Lämmitettävä- vibraattori on valmistettu ihoystävällisestä silikonista ja tuntuu pehmeältä ja joustavalta. Ja tämä kani ei pelkää kastua: vedenpitävän viimeistelynsä (IPX7) ansiosta se liittyy mielellään kylpyyn tai hyppää kanssasi suihkuun. Vibraattori on tietysti helppo puhdistaa lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla. Kun olet nauttinut olostasi perusteellisesti, voit ladata integroidut akut mukana tulevalla USB-latauskaapelilla.

Sopii Naiselle.

Leveys 75 mm.

Korkeus 37 mm.

Pituus 175 mm

Värinä: kyllä.

Klitoriksen, emättimen stimulaatio.

Vesitiivis (IPX7) Kyllä.

Materiaali ABS, silikoni.

Yhteensopiva Satisfyer Connect -sovelluksen kanssa: Kyllä.

Lisätietoja
BrandSatisfyer
VäriViininpunainen
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SATISFYERIN LÄMMITETTÄVÄ JA LADATTAVA PUPUVIBRAATTORI
More from Satisfyer