Superorgasmi Vibepad Kauko-ohjaimella

SKU
05599890000

ChatGPT

VibePad 3 on innovatiivinen värisevä hierontalaite, joka on tehty mukavan litteän maton muotoon, jossa on kaksi värisevää kohoumaa. Tuote on valmistettu korkealaatuisesta silikonista ilman ftalaatteja tai haitallisia aineita. Materiaali on uskomattoman miellyttävä kosketukselle, herkkä, samettinen ja pehmeä. Se on täysin terveydelle vaaraton ja hypoallergeeninen.

Värisevää mattoa voidaan mukavasti ja helposti sijoittaa lattialle, tuolille tai jopa kylpyammeeseen tai suihkukoppiin. Se on täysin vesitiivis, joten voit nauttia siitä turvallisesti myös kylpyhuoneessa. Tämä muoto, jossa on kaksi kuperata kyhmyä, edistää korkealaatuista ja aistillista stimulaatiota klitorikselle, vaginalle, perineumille ja anukselle. Istuessasi tällä ihmematolla voit saavuttaa ennennäkemättömän klitoraalisen ja vaginaalisen orgasmin, jota makeuttavat intensiiviset ja uskomattomat toisten erogeenisten alueiden hyväilyt. Istu vain mukavasti ja nauti prosessista ilman tarpeettomia liikkeitä tai käsiä. VibePad-värinähierontalaite tarjoaa sinulle todellista rentoutumista ja orgasmista rentoutumista.

Ei vähempää kuin 3 voimakasta moottoria takaavat luotettavan suorituskyvyn ja kolminkertaistavat hauskuuden. Vibraattorilla ja kahdella värisevällä lisävarusteella on kumpikin 7 yleistä värinätilaa. Värinöitä voidaan hallita erikseen tai yhdistää toisiinsa. Käytännöllinen kaukosäädin, jonka toimintasäde on jopa 10 metriä, takaa mukavan käytön. Jopa veden alla kiitos vesitiiviin suunnittelun.

Kenelle ja milloin tätä voisi suositella ?

VibePad 3 -värinähierontalaitetta voidaan suositella aikuisille, jotka etsivät uusia tapoja lisätä nautintoa ja rentoutumista yksin tai kumppanin kanssa. Se on erityisen sopiva niille, jotka ovat kiinnostuneita intiimialueiden stimuloinnista ja etsivät turvallista, helppokäyttöistä ja monipuolista seksuaalista hyvinvointituotetta. Tuotteen vedenkestävyys tekee siitä ihanteellisen valinnan myös kylpyhetkiin, tarjoten ainutlaatuisen tavan rentoutua ja nauttia veden alla.

Tuote voisi olla erinomainen lahjaidea esimerkiksi ystävänpäivänä, merkkipäivinä tai polttareissa, tai se voi toimia yksinkertaisesti henkilökohtaisena hankintana itsensä hemmotteluun. Sen hypoallergeeninen materiaali tekee siitä turvallisen vaihtoehdon myös herkemmälle iholle.

Koska VibePad 3 edistää seksuaalista hyvinvointia ja tarjoaa monipuolisia käyttömahdollisuuksia, sitä voidaan suositella milloin tahansa, kun halutaan kokeilla uutta tapaa tuoda lisästimulaatiota seksuaalielämään, parantaa esileikkiä tai vain nauttia rentouttavasta hieronnasta.

Tarjoushinta 126,75 € Normaalihinta 169,00 €
Varastossa

Miten käytän Vipepad värinämattoa?

Värinämatto voidaan sijoittaa mukavasti ja helposti lattialle, tuoliin tai jopa kylpyammeeseen tai suihkukaappiin. 

Se on täysin vedenpitävä, joten voit nauttia siitä turvallisesti myös kylpyhuoneessa. 

Tämä muoto, jossa on kaksi kuperaa kohoutumaa, edistää klitoriksen, emättimen, perineumin ja pepun korkealaatuista ja aistillista stimulaatiota. 

Istuessasi tällä ihmematolla voit saavuttaa ennennäkemättömän klitoriksen ja emättimen orgasmin, jota makeuttaa intensiiviset ja uskomattomat muiden erogeenisten vyöhykkeiden hyväilyt. 

Istu vain mukavasti ja nauti prosessista ilman tarpeettomia liikkeitä tai käsiä. 

VibePad vibraatiohierontalaite antaa sinulle todellista rentoutumista ja orgasmista rentoutumista.

Vähintään 3 tehokasta moottoria takaavat luotettavan suorituskyvyn ja kolminkertaistavat hauskuuden. 

Moottorissa ja kahdessa värinälisäosassa on kummallakin 7 yleistä tärinätilaa. 

Värinää voidaan ohjata erikseen tai yhdistää toisiinsa. 

Käytännöllinen kaukosäädin, jonka kantama on jopa 10 metriä, takaa mukavan käytön. Jopa veden alla vedenpitävän rakenteen ansiosta.

Mitä vielä?

Mene itse istumaan tyynyn päälle esileikin aikana ja anna kauko-ohjain rakkaasi käteen...mitä kaikkea voitekaan keksiä yhdessä?

Mukana USB-latauskaapeli.

Pituus 29 cm, max.

Leveys 16,1 cm.

Korkeus 12 cm.

Vibraattori: sisäänviennin pituus 10,6 cm

Halkaisija 2-2,9 cm.

Silikoni, PU, ABS.

Lisätietoja
BrandOrion
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Superorgasmi Vibepad Kauko-ohjaimella
More from Orion