Fleshlight Savannah Bond Vagina

SKU
50036950000

Fleshlight Savannah Bond -masturbaattori - vagina, jossa on realistinen muoto huulet ja klitoris, kipsivalus ja kopia Savannah Bondin vaginasta. 

Ja näyttelijän itsensä mukaan se on valmistettu niin herkästä materiaalista, että sen avulla voit tunkeutua niin syvälle kuin haluat. 

Fleshlight-masturbaattorin materiaali säilyttää lämpöä, eikä sitä voi erottaa oikeasta emättimestä, kun sitä voidellaan riittävällä määrällä liukuvoidetta.

Masturbaattorissa on ainutlaatuinen Waifu-tekstuuri, jossa on kuutiomaisia klustereita, pyöristetyistä harjanteista valmistettu puristuskeskus ja pitkänomaisista vaakasuorista kylkiluista valmistettu kammio. 

Kaikki tämä tarjoaa erilaisia ihastuttavia aistikokemuksia, jotka poikkeavat muista. 

Sisäpinta vaihtelevin tekstuureineen ja eri halkaisijaineen ovat myös hyvin lähellä Savannahin tiukkaa vaginaa ja tarjoavat intensiivisen orgasmin hieronnan itsetyydytyksen aikana. 

Superpehmeästä nahkamaisesta materiaalista valmistetussa sisäkuoressa on Savannahin tunnus aukon lähellä ja se voidaan helposti irrottaa masturbaattorista puhdistusta varten.

Maksimaalisen mukavuuden ja realististen tuntemusten saavuttamiseksi käytä yksinomaan vesipohjaisten liukuvoiteiden kanssa. 

Puhdistusta varten irrota hiha, pese se miedolla saippualla ja vedellä ja käytä seksilelujen puhdistusainetta.

Tarjoushinta 49,90 € Normaalihinta 69,90 €
Ei varastossa

Materiaali: cyberskin.

Kokonaispituus: 25 cm.

Sisäpituus: 22 cm.

Lisätietoja
BrandFleshlight
VäriIhonvärinen
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Fleshlight Savannah Bond Vagina
More from Fleshlight