3-in-1 SM Bondage setti - kaulus käsiraudoilla

SKU
MW-X4202

3-in-1 SM Bondage Setti – Kaulus Käsiraudoilla: Ihanteellinen Aloittelijoille

Esittele 3-in-1 SM Bondage Setti, joka on suunniteltu erityisesti aloittelijoille BDSM-maailmassa. Tämä setti sisältää kauluksen ja käsiraudat, jotka yhdistää monipuolinen site, tarjoten joustavan ja turvallisen tavan kokea sidontaleikkejä. Setin avulla kädet voidaan kiinnittää helposti joko selän taakse tai etupuolelle, tarjoten monia mahdollisuuksia ja asentoja leikkeihin.

Aloittelijaystävällinen Design: Tämän setin suunnittelussa on otettu huomioon aloittelijoiden tarpeet ja toiveet, tarjoten helppokäyttöisen ja turvallisen tavan tutustua bondageen. Kauluksen ja käsirautojen yhdistelmä tarjoaa kontrollin tunteen samalla, kun monipuolinen site lisää leikkeihin joustavuutta.

Tiukka Ote Kaulasta Ranteisiin: Setin suunnittelun keskiössä on käyttäjän tiukka kiinnitys kaulasta ranteisiin, mikä vahvistaa dominanssin ja alistumisen dynamiikkaa. Tämä tekee setistä täydellisen valinnan niille, jotka haluavat kokea sidonnasta syntyvän jännityksen ja läheisyyden.

Monipuoliset Kiinnitysmahdollisuudet: Siteen avulla kädet voidaan kiinnittää sekä selän taakse että etupuolelle, mahdollistaen erilaiset asennot ja leikit. Tämä monipuolisuus tekee setistä ihanteellisen eri tilanteisiin ja skenaarioihin, tarjoten uusia tapoja tutkia ja kokea sidontaa.

3-in-1 SM Bondage Setti on täydellinen aloituspaketti BDSM:n maailmaan, tarjoten turvallisen ja miellyttävän tavan tutkia sidontaleikkejä. Olipa kyseessä ensimmäinen askel BDSM:n parissa tai lisäys olemassa olevaan kokoelmaan, tämä setti tarjoaa perustan unohtumattomille kokemuksille ja syventää suhdettasi leikin kautta.

20,93 € Normaalihinta 29,90 €
Varastossa

Materiaali: Keinonahka.

Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:3-in-1 SM Bondage setti - kaulus käsiraudoilla
More from Hotlips - Sex toys