Koko vartalon fetissiasu kuudella remmillä

SKU
MW-X8178

Kokovartalosäkki Kuudella Remmillä – Lisää Intohimoa ja Kokeilunhalua Intiimeihin Hetkiin

Tutustu Kokovartalosäkkiin Kuudella Remmillä, upeaan lisävarusteeseen, joka tuo lisäelementin intohimoa ja kokeilunhalua intiimeihin hetkiisi. Tämä musta bondage-säkki on suunniteltu tuomaan uutta syvyyttä ja monipuolisuutta BDSM-leikkeihisi, tarjoten samalla turvallisen ja mukavan kokemuksen.

Pääasialliset Ominaisuudet:

  • Kuusi Remmiä: Säkin varustelu kuudella remmillä mahdollistaa kumppanisi tai itsesi turvallisen ja helpon sitomisen. Remmit tarjoavat luotettavan kiinnityksen, joka pitää säkin paikoillaan ja varmistaa, että leikit ovat turvallisia ja nautinnollisia.
  • Mukavuus ja Turvallisuus: Remmit on valmistettu turvallisista ja mukavista materiaaleista, mikä takaa sekä turvallisuuden että miellyttävän käytön leikkien aikana. Tämä tekee säkistä ihanteellisen välineen pitkäaikaisiin sessioihin, tarjoten samalla miellyttävän tunteen iholla.
  • Muunneltavuus: Kokovartalosäkki antaa sinulle mahdollisuuden toteuttaa fantasiasi ja halusi, tutkia uusia intiimiyden ja kontrollin ulottuvuuksia. Säkki tarjoaa ainutlaatuisen tavan kokea sidontaa ja dominanssia, mahdollistaen uusien kokemusten löytämisen.

Kokovartalosäkki Kuudella Remmillä on täydellinen valinta niille, jotka haluavat lisätä BDSM-leikkeihinsä uuden ulottuvuuden. Se tarjoaa turvallisen ja mukavan tavan tutkia sidontaa, dominanssia ja alistumista, tuoden mukanaan uusia mahdollisuuksia kokeilunhaluisille pareille. Koe uusia tuntemuksia ja syvennä suhdettasi tämän monipuolisen ja jännittävän välineen avulla.

27,93 € Normaalihinta 39,90 €
Varastossa

Materiaali: keinonahka
Väri: musta
S Koko: 160 - 175 cm Alle 80 kg
M Koko: 175 - 195 cm Alle 80 - 100 kg

Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Koko vartalon fetissiasu kuudella remmillä
More from Hotlips - Sex toys