Chilirosen läpikuultava superkaunis babydoll

SKU
CR-4140

Babydoll on yhdistelmä läpinäkyvää ja kukkakuvioista hunnua, takana on kaksinkertainen jatkolukko, olkaimet ovat pituudeltaan säädettävissä ja edessä koristeellinen hakaneula.

Jouset mukana.

21,54 € Normaalihinta 35,90 €
Varastossa

"Chilirosen läpikuultava superkaunis babydoll" on herkkä ja romanttinen lahja, joka sopii useisiin tilanteisiin. Tässä on joitakin ehdotuksia, kenelle ja missä tilanteessa tämä asu voisi olla sopiva lahja:

Kenelle Lahja Sopii:

  • Kumppanille: Tämä babydoll on ihanteellinen lahja romanttisessa suhteessa olevalle kumppanille, erityisesti jos haluatte lisätä romantiikkaa ja intiimiyttä suhteeseenne.
  • Hääyölahjaksi: Erinomainen lahjaidea morsiamelle hääyöksi tai hääpäiväksi, jolloin halutaan luoda erityistä tunnelmaa.
  • Merkkipäivä- tai Ystävänpäivälahjaksi: Sopii mainiosti merkkipäivälahjaksi tai ystävänpäivälahjaksi, kun halutaan tarjota jotain henkilökohtaista ja intiimiä.
  • Syntymäpäivälahjaksi: Tyylikäs ja sensuelli lahjaidea kumppanin syntymäpäiväksi, mikäli tiedät hänen arvostavan kauniita alusasuja.

Missä Tilanteessa Lahja Sopii:

  • Romanttinen Yllätys: Tämä babydoll on täydellinen yllätyslahja, jolla voi piristää parisuhdetta ja tuoda siihen uutta jännitystä.
  • Erikoistilaisuudet: Sopii lahjaksi erityisissä juhlatilaisuuksissa tai romanttisissa hetkissä, kun haluatte juhlistaa suhdettanne.
  • Kun Halutaan Ilahduttaa ja Hemmotella: Jos tiedät, että kumppanisi nauttii kauniista alusvaatteista, tämä lahja ilahduttaa ja tuo ylellisyyttä arkeen.

Kauniissa lahjapakkauksessa toimitettuna se on sekä tyylikäs että harkittu ele, joka tuo iloa ja romantiikkaa suhteeseen.

Lisätietoja
BrandChilirose
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Chilirosen läpikuultava superkaunis babydoll
More from Chilirose