GP Wetlook minimekko

SKU
710126BLKmatr

Minimekko, jossa halterneck wetlook-materiaalia.
Mekossa on läpinäkyviä kangasosia vyötäröllä ja dekolteissa.
Suljetaan takaa vetoketjulla.
Tämä upea mekko esittelee olkapääsi erittäin kauniisti ja on erittäin seksikäs, vaikkakaan ei kovin paljastava.

Tämän tuotesarjan materiaali on valmistettu elastisesta neuleesta, joka on laminoitu polyuretaanilla, mikä antaa sille tyypillisen seksikkään wetlook-ulkon. Kiiltävä kangas on erittäin joustavaa ja istuu pehmeästi vartalon ympärille, mikä tekee siitä mukavan ja sensuellin tunteen sekä näppärän ulkonäön. Tunnetko olosi rohkeaksi, itsevarmaksi, mutkaiseksi tai kiihkeäksi? Guilty Pleasure Wet Look -mallisto saattaa olla täydellinen valinta!

Wetlook-tuotteille suosittelemme, että materiaalia ei saa altistaa kuumuudelle tai auringonvalolle eikä materiaalia liota.

29,95 € Normaalihinta 59,90 €
Varastossa

Materiaali 50 % polyuretaania / 50 % polyesteriä

Datex-materiaali on erityisesti fetissivaatteiden valmistuksessa käytetty materiaali, joka eroaa perinteisistä aikuisten roolileikkiasujen materiaaleista monin tavoin. Sen ominaisuudet tekevät siitä suositun valinnan tietyille käyttäjäryhmille. Analysoimme Datex-materiaalin ominaisuuksia ja kerromme, kenelle datexistä valmistettuja fetissivaatteita voisi suositella:

Datex-materiaalin Ominaisuudet:

  • Ei Tarvitse Kiillotusta: Toisin kuin perinteiset lateksimateriaalit, Datex ei vaadi erillistä kiillotusta, mikä tekee siitä käytännöllisemmän ja helpomman ylläpidettävän.
  • Paksuus: Datex on paksumpaa materiaalia, mikä antaa sille kestävämmän ja tukevamman tunteen.
  • Joustavuus: Materiaali on valmistettu elastisesta neuleesta, joka on laminoitu polyuretaanilla, antaen sille joustavuutta ja mukavuutta.
  • Wetlook-Ulkonäkö: Datexin kiiltävä pinta tarjoaa seksikkään ja tyylikkään wetlook-ulkonäön.
  • Mukavuus ja Sensuelli Tunne: Joustava kangas istuu pehmeästi vartalon ympärille, tarjoten mukavan ja sensuellin tunteen.

Kenelle Datexistä Valmistettuja Fetissivaatteita Suositellaan:

  • Fetissi- ja BDSM-yhteisön Jäsenille: Datex on suosittu valinta fetissi- ja BDSM-yhteisössä, joissa ulkonäkö ja tunne ovat tärkeitä aspekteja.
  • Roolileikkien Harrastajille: Ihmisille, jotka nauttivat roolileikeistä ja haluavat käyttää asuja, jotka lisäävät aistillisuutta ja intensiteettiä kokemukseen.
  • Itsevarmoille ja Rohkeille Käyttäjille: Datex-asut ovat täydellisiä niille, jotka haluavat ilmaista itsevarmuuttaan ja rohkeuttaan seksikkäillä ja näyttävillä asuilla.
  • Erikoistilaisuuksiin: Ihanteellisia erikoistilaisuuksiin, kuten fetissi-klubeille, teemajuhliin tai yksityisiin tilaisuuksiin kumppanin kanssa.
  • Mukavuutta Arvostaville: Niille, jotka arvostavat mukavuutta yhtä paljon kuin tyyliä ja haluavat välttää perinteisen lateksin ylläpidon vaivan.

Kokonaisuutena Datex tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän tyylikkyyttä, mukavuutta ja käytännöllisyyttä, mikä tekee siitä suositun valinnan monenlaisiin fetissi- ja rooliasuihin.

Lisätietoja
BrandGuilty Pleasure
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:GP Wetlook minimekko
More from Guilty Pleasure