Pleasure X-tender peniksen pidennys ja dildo yhdessä

SKU
MV-X7324A

Tehosta nautintoa molemmille ja lisää senttimetrejä Pleasure X-tenderin avulla. Dildon sivussa oleva nauha kiristettynä kiveksien ympärille pidentää siemensyöksyä räjähtävimmän huipun saavuttamiseksi, jota et ole koskaan aiemmin kokenut.

Kumppanisi nauttii syvemmästä tunkeutumisesta 5 cm pidennyksen ansiosta kärjessä, kun taas erittäin aidon näköinen varsi tekee peniksestä 40% paksumman joka suunnasta.

Aidon näköinen peniksen pidennys on erittäin joustava sopiakseen useimpiin eri kokoisiin peniksiin ja tarpeeksi tiukka auttaakseen kestämään kauemmin. Erittäin pehmeä materiaali tuntuu kuin realistinen iho, tai jopa parempi! Seksilelun ulkopinta on teksturoitu aidon näköisillä suonilla ja siinä on pullistuva pää varmistaakseen, että kumppanisi kokee luonnollisen tuntuisia kokemuksia.

Sileä sisäkanava halailee erektiotasi maksimaalisen kosketuksen ja stimulaation aikaansaamiseksi. Ohut ja kapeneva dildo sopii erinomaisesti anaaliseksiin. Koe kaksoistunkeutuminen ilman tarvetta muihin lisätuotteisiin. Jos haluat muuttaa seksilelun kehonlämpöiseksi, niin liota se lämpimään veteen ennen hauskanpitoa.

Käytä reilu annos vesipohjaista liukuvoidetta lelun ulko- ja sisäpintoihin maksimaalisen mukavuuden ja nautinnon saavuttamiseksi.

Tarjoushinta 26,04 € Normaalihinta 37,20 €
Varastossa

Väri: Ihonvärinen.
Koko: 20 * 4,5 cm/16 * 2,6 cm.
Sisäänmenevä pituus: 14,5 cm.
Nettopaino: 248 g.
Materiaali: TPE.
Lisäksi: Vedenpitävä.

Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
VäriIhonvärinen
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Pleasure X-tender peniksen pidennys ja dildo yhdessä
More from Hotlips - Sex toys