SALARAKKAAN KULTAISET KAHLEET

SKU
MW-X4582

Salarakkaan Kultaiset Kahleet – Kiehtova Valinta Erityisiin Hetkiin

Tutustu Salarakkaan Kultaiset Kahleet -settiin, joka tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän eleganssia, hallintaa ja aistillisuutta. Tämä setti, joka koostuu faux-nahasta valmistetuista musta-punaisista kaula- ja rannekahleista sekä kultaisista ketjuista, lisää luksusta ja mystiikkaa BDSM-leikkeihinne. Olitpa sitten suhteenne hallitseva tai alistuva osapuoli, tämä setti tarjoaa mahdollisuuden tutkia valta-asetelmia ja intohimoja uudella ja jännittävällä tavalla.

Setin Yksityiskohdat:

 • Materiaali: Korkealaatuinen Faux-nahka/PU, yhdistettynä mustan, punaisen ja kullan väreihin, luo sekä visuaalisesti että tunnultaan miellyttävän kokonaisuuden.
 • Koko ja Mitat:
  • Kaulapanta: 43 x 5.5 cm, tarjoaa sekä mukavuutta että varmuutta.
  • Rannekahleet: 25.5 x 5.5 cm, sopivat useimpien ranteisiin ja takaavat turvallisen pidon.
  • Kaulapannan Ketjun Pituus: 55 cm, antaa riittävästi liikkumavaraa mutta myös kontrollin tunnetta.
  • Nänninipistinten Ketjun Pituus: 33 cm, lisää aistillista stimulaatiota leikkeihin.

Käyttöideat ja Skenaariot:

 • Valta-asetelmien Tutkiminen: Käyttäkää näitä kahleita osana roolileikkejänne, tutkien erilaisia valta-asetelmia ja dynamiikkaa suhteessanne.
 • Ylelliset BDSM-Sessiot: Nämä kahleet eivät ole ainoastaan toiminnalliset, vaan myös esteettisesti miellyttävät, tehden niistä täydellisen valinnan erityisiin, ylellisiin hetkiin.
 • Leikittelevä Dominanssi: Olipa kyseessä sitten salarakkaan rooli tai leikkimielinen valtasuhteiden vaihtelu, tämä setti tarjoaa uusia ulottuvuuksia leikkeihinne.

Miksi Valita Salarakkaan Kultaiset Kahleet?

Salarakkaan Kultaiset Kahleet -setti ei ainoastaan rikasta BDSM-kokemuksianne, vaan myös syventää yhteyttänne kumppaniinne luoden ainutlaatuisia ja muistettavia hetkiä. Tämän setin avulla voitte tutkia toistenne haluja ja rajoja turvallisessa ympäristössä, samalla kun tuotte suhteeseenne lisää jännitystä ja kokeilunhalua.

Käyttämällä tätä settiä, voitte avata oven uusiin seikkailuihin, olipa kyseessä sitten salainen fantasian toteuttaminen tai yhteisen intohimon syventäminen. Salarakkaan Kultaiset Kahleet tarjoavat täydellisen yhdistelmän mukavuutta, turvallisuutta ja aistillisuutta, tehden jokaisesta hetkestä erityisen.

Tarjoushinta 27,93 € Normaalihinta 39,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
VäriKultainen
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:SALARAKKAAN KULTAISET KAHLEET
More from Hotlips - Sex toys