Taboo Frivole naisille - 50 ml

SKU
RUF-2081

Rakkaudesta inspiroituneena tämä erityinen ja herkkä tuoksu kutsuu sinut romanttiselle matkalle. Ranskalaisen parfyymivalmistajien luoma Taboo FRIVOLE on täydellinen tasapaino pehmeän ja aistillisen kukkaistuoksun, makean persikan, eroottisen puun ja kuumen ambran välillä. Kirkas ja kevyt aromi paljastaa naisellisuutesi. Korkean feromonipitoisuuden ansiosta vain muutama tippa riittää aiheuttamaan vahvan seksuaalisen vetovoiman vastakkaiseen sukupuoleen. 

19,90 €
Varastossa

Me kaikki tuotamme feromoneja luonnollisesti, mutta suurin osa niistä huuhtoutuu pois hygieniatoimenpiteiden aikana. Vain hienoimmista ainesosista valmistettuna se jäljittelee luonnollisia feromoneja palauttaakseen luonnollisen vetovoiman ja itseluottamuksen. Miehet eivät voi vastustaa!

Tällä tuotteella voi olla muitakin käyttötarkoituksia kuin pelkästään seksuaalisen vetovoiman lisääminen. Se voi toimia osana päivittäistä kauneudenhoitorutiinia tuoden lisäluottamusta ja -viehätysvoimaa käyttäjälleen. Tuoksun voi lisätä osaksi erityistilaisuuksien valmistautumista tai käyttää päivittäin itseluottamuksen ja mielialan kohottajana. Lisäksi feromonipohjaiset tuoksut voivat edistää sosiaalista vuorovaikutusta ja parantaa henkilökohtaista karismaa, tehdä vaikutuksen ensitreffeillä tai vahvistaa olemassa olevaa suhdetta.

Lisätietoja
BrandRUF
Kenelle sopiiNaisille
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Taboo Frivole naisille - 50 ml
More from RUF