Candy Shop - lasinen anaalitappi

SKU
MV-X2160

Candy Shop - lasinen anaalitappi sopii kokonsa puolesta myös ensimmäiseksi anaalitapiksi.

Pienen kokonsa lisäksi anaalitappi on liukas pinnaltaan ja voitte lämmittää tai jäähdyttää ( pakastimessa) sen ennen käyttöä.

Lasisen pinnan ansiosta anaalitappi on helppo puhdistaa, Liukuu helposti sisään ja ulos sekä on hygieeninen.

16,90 € Normaalihinta 34,90 €
Varastossa

Mitä etua tarjoaa lasinen dildo verrattuna pvc dildoon?

Lasinen dildo tarjoaa useita etuja verrattuna PVC-dildoon. Tässä muutamia niistä:

Materiaali: Lasinen dildo on valmistettu kovasta ja kestävästä lasista, kun taas PVC-dildo on valmistettu pehmeämmästä muovimateriaalista. Lasinen dildo on non-poröösi, mikä tarkoittaa, ettei se ime itseensä likaa tai bakteereja. PVC-dildo voi olla hieman huokoisempi ja vaikeampi puhdistaa.

Lämpötila: Lasinen dildo voi lämmetä tai viilentyä nopeasti, mikä mahdollistaa erilaisia tuntemuksia ja lämpötilakokeiluja. Voit esimerkiksi liottaa lasidildon lämpimässä vedessä tai jääkaapissa ennen käyttöä. PVC-dildo ei ole yhtä tehokas lämmön tai viileyden johtaja.

Liukuvuus: Lasinen dildo voi olla erittäin liukas, kun siihen lisätään vesipohjaista liukuvoidetta. PVC-dildo voi vaatia enemmän liukuvoidetta saavuttaakseen saman liukkauden.

Hygienisyys: Lasinen dildo on helppo puhdistaa ja desinfioida. Voit pestä sen saippualla ja lämpimällä vedellä tai käyttää seksilelujen puhdistusainetta. PVC-dildo voi olla vaikeampi puhdistaa perusteellisesti, koska sen pinnassa voi olla pieniä huokosia, joihin lika voi tarttua.

Toimitetaan upeassa lahjapakkauksessa.

Materiaali: Lasi

Pituus 17cm

Sisäänmenevä pituus 11cm

Halkaisija 2,9cm

Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Candy Shop - lasinen anaalitappi
More from Hotlips - Sex toys