Safisfyer Pro 2 Classic Blossom

SKU
4065854

Tyylikäs ja romanttinen: Satisfyer Pro 2 Classic Blossom
Kaunis Satisfyer Pro 2 Classic Blossom yhdistää romanttisen, ajattoman eleganssin ja innovatiivisen teknologian paremmin kuin mikään muu tyydytysväline. Lumoava ruusukuvioinen paineaaltovibraattori ei vain hemmottele paineaalloilla ilman ihokontaktia saaden klitoriksesi kevään riemuun. Ei, tämä ruusu pystyy paljon parempaan: Valitse ylimääräinen Liquid Air -lisälaite ja nauti vertaansa vailla olevasta innovaatiosta. Stimuloi klitoristasi erityisen intensiivisesti uraauurtavalla Liquid Air -teknologialla ja ohuenohuella silikonikalvolla, jotka yhdessä jäljittelevät sykkivän vesisuihkun tunnetta. Tulos: erityisen tyydyttävä nautinto! Saatavillasi on 11 paineaalto-ohjelmaa – riippumatta siitä, minkä lisälaitteen valitset.

Satisfyer Pro 2 Classic Blossom: Aistillista ja kaunista klitorisstimulaatiota
Satisfyer Pro 2 Classic Blossom on paineaaltovibraattori, joka on lumoava niin sisältä kuin ulkoa. Sen muotoilu on myös täysin poikkeuksellinen – se on ainutlaatuinen lahja suosikki-ihmisellesi tai jopa itsellesi. Sekä aloittelevat että kokeneemmat tyydytysvälineiden käyttäjät nauttivat paineaalloista yhtä paljon. Ruusu on valmistettu kokonaan vartaloystävällisestä silikonista, joten se ei kuihdu koskaan. Tämä kukka ei myöskään tarvitse vettä – mutta vedenpitävän (IPX7) viimeistelynsä ansiosta se kulkee mukanasi kylvyssä tai suihkussa. Voit siis hemmotella aistejasi siellä, missä nautit siitä eniten. Puhdista vibraattori pienellä määrällä tyydytysvälinepuhdistusaineetta tai saippualla ja vedellä. Voit ladata helppohoitoisen kukkasi mukana tulevalla USB-kaapelilla. Satisfyer Pro 2 Classic Blossomilla saat halusi kukkimaan – herätä aistisi keväiseen kukintoon aina, kun haluat!

Tarjoushinta 29,90 € Normaalihinta 39,90 €
Varastossa

Tämä erityinen Satisfyer-koru avaa sinulle aistillisten elämysten uuden ulottuvuuden romanttisella muotoilulla, kosketuksettomilla paineaalloilla ja vallankumouksellisella Liquid Air -teknologialla.

Stimuloi klitorista voimakkailla paineaalloilla kosketuksetta
Valmistettu erittäin pehmeästä, ihoystävällisestä lääketieteellisestä silikonista, joka tuntuu sileältä iholla ja on erittäin hygieeninen
Tätä välinettä voidaan käyttää vedenpitävän (IPX7) pintansa ansiosta turvallisesti vedessä, ja se on helppo puhdistaa
 

  • Liquid Air -teknologia jäljittelee sykkivän vesisuihkun aistillista tunnetta
  • Paineaaltostimulaatiota ja kosketuksetonta klitorisstimulaatiota    
  • 11 paineaalto-ohjelmaa
  • Ihoystävällistä silikonia    
  • Vesitiivis (IPX7)
Lisätietoja
BrandSatisfyer
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Safisfyer Pro 2 Classic Blossom
More from Satisfyer