Suspender Belt

SKU
2340356

Kohota Alusvaatevalikoimaasi 11 cm Korkealla Sukkanauhavyöllämme, Joka Huokuu Puhdasta Eleganssia Sofistikoituneella Mattapinnallaan. Cottelli LINGERIE:n valmistama sukkanauhavyö loistaa ajattomassa mustassa sävyssä hopeanvärisillä metalliyksityiskohdilla, lisäten luksuksen tuntua asukokonaisuuteesi.

Suunniteltu mukavuutta ja tyyliä silmällä pitäen, tässä sukkanauhavyössä on 8 säädettävää hihnaa, joiden avulla voit muokata istuvuuden mieleiseksesi. Koukkukiinnitys takana varmistaa turvallisen sulkeutumisen, kun taas pehmeä ja joustava kangas takaa korkean käyttömukavuuden päivästä tai yöstä toiseen.

Valmistettu 90% polyesterin ja 10% spandexin sekoituksesta, polyuretaanipinnoitteella, tämä sukkanauhavyö on sekä kestävä että ylellinen. Yhdistä se suosikkisukkiasi kanssa luodaksesi täydellisen ja sofistikoituneen alusvaatekokonaisuuden.

29,90 €
Varastossa

Käyttöideat:

  • Romanttiset Illat: Lisää viehätysvoimaa romanttisiin iltoihisi yhdistämällä tämä sukkanauhavyö yhteensopiviin alusvaatteisiin, luoden viettelevän ja elegantin asukokonaisuuden.
  • Budoaarikuvaus: Tee vaikutus budoaarikuvauksessasi sisällyttämällä tämä sukkanauhavyö alusvaatekokoelmaasi, ikuistaen ajattomia ja aistillisia hetkiä.

Sijoita ajattomaan eleganssiin ja sofistikoitumiseen 11 cm korkealla sukkanauhavyöllämme Cottelli LINGERIE:ltä. Osta nyt ja kohota alusvaatekokoelmasi uudelle tasolle. Toimitus kauniissa lahjapakkauksessa.

Lisätietoja
BrandCottelli Collection
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Suspender Belt
More from Cottelli Collection