BATHMATE HYDROMAX X20 - PENIS PUMP

SKU
HM-20-CC

Esittelyssä Bathmate Hydromax X20 - Penis Pumppu

Tutustu Bathmaten Hydromax X20 -hydropumppuun, turvalliseen tapaan suurentaa penistä kotona. Bathmate Hydromax on paranneltu versio Bathmate Hydro7 hydropumpusta, ja se tarjoaa tehokkaamman ja mukavamman käyttökokemuksen.

Parannellut Ominaisuudet:

  • Pumpun teho kasvanut 35 %
  • Päivitetty venttiili: lisätty vipu nopeaa veden vapautusta ja tyhjiökiinnitystä varten
  • Lisämukavuus peniksen mittauksessa - pulloa voidaan kääntää suhteessa pumppuun.

Bathmate Hydromax on täysin turvallinen, helppokäyttöinen ja tehokas. Se asettuu mukavasti peniksen juureen aiheuttamatta epämukavuutta ja luo riittävän paineen tehokkaaseen harjoitteluun ilman jatkuvaa pumppaamista. Toisin kuin muut tyhjiöpumput, Bathmate hydropumppu käyttää veden voimaa, joten sitä tulee käyttää kylvyssä tai suihkussa.

Hydraulisen pumpun ansiosta:

  • Veren virtaus nivusalueen kudoksiin ja paisuvaiskudokseen kasvaa, mikä seurauksena lisää peniksen pituutta ja halkaisijaa
  • Peniksen erektio tulee voimakkaammaksi ja kestävämmäksi
  • Peniksesi on vahvempi
  • Säännöllisellä käytöllä penis suurenee.

Mitä useammin käytät Bathmatea, sitä suuremmat tulokset saavutat.

Pumpun pullossa on erityinen asteikko, jonka avulla tulokset ovat vielä selkeämpiä. Pumppu on hiljainen käytössä.

Bathmate Hydromax X20 tarjoaa käyttäjilleen ainutlaatuisen ja tehokkaan tavan peniksen suurennukseen, tuoden lisää itseluottamusta ja parantaen seksuaalista suorituskykyä. Sen innovatiivinen suunnittelu ja käyttö vedessä tekevät siitä markkinoiden johtavan tuotteen. Ole valmis kokemaan ero ja nauttimaan pitkäaikaisista hyödyistä, jotka Bathmate Hydromax X20 voi tarjota.

79,90 €
Varastossa

Käyttöohjeet Bathmate Hydromax X20 -penispumpulle:

Täytä pumppu vedellä ja aseta peniksesi siihen. Pumpun pohjan tulee painautua tiiviisti kehoa vasten. Luo tarvittava paine pumpussa painamalla sitä: kun aaltomainen osa puristuu yläventtiilin kautta, ylimääräinen vesi työntyy ulos; päästä sitten pumppu irti - kun aaltomainen osa suoristuu, pumpun onteloon muodostuu automaattisesti tyhjiö.

Käytä pumppua 5-15 minuutin ajan, vapauta sitten paine venttiilistä, poista pumppu ja hiero penistäsi hieman. Toista kolme kertaa.

Maksimaaliset tulokset saavutetaan säännöllisellä käytöllä.

Mitat:

Hydromax X20 -hydropumppu on ihanteellinen erektiossa olevan peniksen paksuudelle jopa 4,5 cm ja pituudelle jopa 12,7 cm.

  • Kokonaispituus 26 cm
  • Syvyys 21,5 cm
  • Aaltomaisen hihnan halkaisija 8,5 cm (ulkoinen) ja 5 cm (sisäinen).

Hydromax-pumput on suunniteltu 100 000 käyttökertaan.

Pumpun sisäinen maksimipaine on 0,55 baria.

Valmistusmaa Englanti.

Käyttämällä Bathmate Hydromax X20 -penispumppua säännöllisesti, voit kokea merkittävää kasvua ja parantaa seksuaalista suorituskykyäsi turvallisesti ja mukavasti omassa kodissasi. Tämän innovatiivisen tuotteen avulla voit saavuttaa toivotut tulokset luottavaisesti ja tehokkaasti.

Lisätietoja
BrandBathmate
VäriSininen
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:BATHMATE HYDROMAX X20 - PENIS PUMP
More from Bathmate