ONTTO LADATTAVA EREKTIOTUKI 15 CM

SKU
05452440000

Ontto realistinen vibraattori valjailla.
Selkeät tersket, suonet ja kivekset.
10 värinätilaa.
Sisältää USB-kaapelin.
Aina pystyssä ja värisevästi!
Ontto realistinen vibraattori suurilla palloilla ja joustavilla valjailla. Miehet käyttävät sitä koon ja ympärysmitan lisäämiseksi, naiset pitävät sitä hauskanpidon vuoksi. Valjaat ovat myös säädettävät. 10 värinätilaa voidaan ohjata palloilla. Sisältää USB-latauskaapelin.

Täyspituus 17,8 cm, sisäpituus 15,2 cm, asennussyvyys 10,2 cm, sisähalkaisija 4,1 cm, lantion ympärysmitta 71,1-132,1 cm. PVC, ABS, polyesteri, elektronilevyrauta.

Miten miehet voivat olla itsevarmempia onton 15 cm pitkän hihnoilla kiinnitettävän penistuen avulla ja miten naiset voivat käyttää sitä?

On olemassa monia tapoja, joilla miehet voivat tuntea olonsa itsevarmemmiksi peniksen koon suhteen, ja hihnoilla kiinnitettävä penistuki voi olla yksi niistä. Tämä laite auttaa lisäämään peniksen pituutta ja ympärysmittaa, mikä voi antaa miehelle lisää itseluottamusta sängyssä. Hihnoilla kiinnitettävä penistuki voidaan käyttää myös impotenssin tai erektiohäiriöiden hoidossa.

Naiset voivat käyttää hihnoilla kiinnitettävää penistukea kumppanin kanssa esimerkiksi lisätäkseen stimulaatiota ja nautintoa yhdynnässä. Penistuen avulla naiset voivat myös kokea uusia tuntemuksia ja saavuttaa erilaisia orgasmeja, kuten G-pisteen tai eturauhasen stimulaation kautta.

Hihnoilla kiinnitettävää penistukea voi käyttää myös roolileikeissä tai BDSM-leikeissä, jossa se voi olla osa alistamista tai dominoimista. On kuitenkin tärkeää, että molemmat osapuolet ovat mukana ja tietoisia siitä, mitä tapahtuu, ja että turvallisuus on aina etusijalla.

On tärkeää muistaa, että peniksen koko ei määrittele miehen seksuaalista kyvykkyyttä tai tyydyttävyyttä. Kommunikaatio ja kumppanin kanssa yhdessä löydetyt tavat ovat usein tärkeämpiä kuin mikään laite tai apuväline.

Tarjoushinta 39,95 € Normaalihinta 79,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandPipedream
VäriIhonvärinen
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:ONTTO LADATTAVA EREKTIOTUKI 15 CM
More from Pipedream