4-IN-1 SYÖTÄVÄ HIERONTAÖLJY TROOPPINEN PINACOLADA

SKU
97433p

Tutustu S8 4-in-1 Syötävään Hierontaöljyyn: Trooppinen Pina Colada

S8 4-in-1 Syötävä Hierontaöljy tuo mukanaan trooppisen Pina Coladan makuelämyksen, tarjoten samalla monipuolisen käyttökokemuksen. Tämä herkullinen ja monikäyttöinen öljy on suunniteltu lisäämään iloa ja nautintoa niin hierontahetkiin, esileikkiin kuin intiimiin kanssakäymiseenkin. Sen laadukas koostumus on valmistettu vartalolle turvallisista ainesosista, joten se sopii ihanteellisesti käytettäväksi liukuvoiteena, hierontaöljynä, syötävänä herkkuna tai lämmittävänä öljynä.

Ominaisuudet ja Edut:

  • Monikäyttöisyys: Tuote tarjoaa laajan valikoiman käyttötarkoituksia - liukuvoiteena, hierontaöljynä, syötävänä herkkuna tai lämmittävänä öljynä.
  • Trooppinen Pina Colada Maku: Virkistävä ja herkullinen maku tuo mieleen lomatunnelman, lisäten intiimeihin hetkiin eksoottista twistiä.
  • Vartalolle Turvalliset Ainesosat: Koostumus on suunniteltu olemaan turvallinen iholle, minimoiden allergisten reaktioiden riski.
  • Laadukas Koostumus: Valmistettu laadukkaista ainesosista, jotka takaavat miellyttävän kokemuksen käytön aikana.
  • Pakkaus: Kätevä 125 ml pakkaus antaa mahdollisuuden useisiin nautinnollisiin käyttökertoihin.

S8 4-in-1 Syötävä Hierontaöljy on täydellinen valinta, kun haluat lisätä seksuaaliseen elämääsi uusia ulottuvuuksia ja kokeilla jotakin erilaista. Sen trooppinen Pina Colada maku herättää aistit ja tuo mukanaan lomatunnelman, tehdessä jokaisesta hetkestä erityisen.

Kokeile S8 4-in-1 Syötävää Hierontaöljyä ja anna sen trooppisen maun ja monipuolisten käyttömahdollisuuksien rikastaa intiimejä kokemuksiasi. Tämä öljy ei ainoastaan ravitse ihoa, vaan myös stimuloi aisteja, tarjoten unohtumattomia hetkiä sinulle ja kumppanillesi.

10,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandS8 Stimul8
MakuTropical
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:4-IN-1 SYÖTÄVÄ HIERONTAÖLJY TROOPPINEN PINACOLADA
More from S8 Stimul8