59cm pitkä ruoska suosittu lahja ja vihje rakkaalle

SKU
MW-X6087

59cm Pitkä Ruoska – Pehmeää Keinonahkaa, Täydellinen Lahja ja Vihje Rakkaalle

Tutustu tähän pehmeästä keinonahkasta valmistettuun 59cm pitkään ruoskaan, joka on suunniteltu erityisesti tuomaan lisämaustetta ja jännitystä intiimeihin hetkiin. Tämä ruoska tai piiska on täydellinen lahjaidea ja vihje kotiin omalle rakkaalle, tarjoten leikkisän tavan tutkia BDSM:n maailmaa yhdessä. Ruoskan kokonaispituus on 59 cm, mikä on monien käyttäjien keskuudessa suosituin pituus, yhdistäen käyttömukavuuden ja monipuolisuuden.

Värivaihtoehdot Jokaiseen Makuun: Tarjolla on useita värivaihtoehtoja – musta, punainen, pinkki ja violetti – mahdollistaen sinun valita juuri sen sävyn, joka parhaiten sopii sinun tai kumppanisi mieltymyksiin. Jokainen väri tuo mukanaan oman tunnelmansa, olipa kyse sitten klassisen mustan mysteeristä, intohimon punaisesta, herkkyyden pinkistä tai mystisen violetin syvyydestä.

Pehmeä Materiaali Aloittelijoille: Tämän ruoskan valmistuksessa käytetty pehmeä keinonahka tekee siitä erinomaisen valinnan myös aloittelijoille. Materiaali on riittävän pehmeää, että BDSM-leikit ovat nautinnollisia ja turvallisia, tarjoten samalla riittävästi stimulaatiota ja tuntemuksia.

Lisää Leikkisyyttä ja Jännitystä: Tämä 59cm pitkä ruoska on loistava tapa lisätä leikkisyyttä ja jännitystä makuuhuoneeseen. Se on suunniteltu niille, jotka haluavat tutkia dominanssin ja alistumisen dynamiikkaa turvallisessa ja konsensuaalisessa ympäristössä, tuoden mukanaan uuden tason nautintoa ja kokeilunhalua.

59cm Pitkä Ruoska on ihanteellinen valinta niille, jotka etsivät laadukasta ja monipuolista BDSM-välinettä. Olipa kyseessä sitten lahja rakkaalle tai keino tutkia omia fantasioita, tämä ruoska tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän mukavuutta, tyyliä ja jännitystä. Anna itsesi ja kumppanisi kokea uusia ulottuvuuksia intiimeissä leikeissänne tämän kiehtovan ruoskan avulla.

10,43 € Normaalihinta 14,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:59cm pitkä ruoska suosittu lahja ja vihje rakkaalle
More from Hotlips - Sex toys