Penislukko miehille

SKU
MV-X7221B

Penislukko Miehille – Hallitse Kumppanisi Seksuaalista Nautintoa

Tutustu Penislukkoon Miehille, innovatiiviseen siveyslaitteeseen, joka antaa avaimenhaltijalle ainutlaatuisen vallan hallita kumppaninsa seksuaalista nautintoa. Tämän laitteen avulla seksi tai masturbointi eivät ole mahdollisia, mutta se sallii kantajansa elää muuten täysin normaalia elämää. Penislukko on vaatteiden alla täysin huomaamaton, tarjoten diskreetin tavan tutkia dominanssin ja alistumisen dynamiikkaa.

Täysi Kontrolli Seksuaalisesta Nautinnosta: Kun laite on asennettu, miehen on käytännössä mahdotonta hyödyntää erektiotaan millään lailla. Avaimenhaltijalla on täysi valta päättää, koska on sopivaa harrastaa mitään mielihyvään viittaavaa. Tämä tuo uuden ulottuvuuden suhteeseen ja tekee kumppanistasi nöyrän palvelijasi, joka usein tekee juuri niin kuin toivot, kun hän on ollut lukittuna hieman pidempään.

Normaali Arkielämä Mahdollista: Lukon kanssa voi käydä vessassa ja suihkussa täysin normaalisti. Myös päivittäinen hygienia onnistuu ilman lukon avaamista, mikä tarkoittaa, että sen käyttö ei vaikuta normaaliin elämään millään tavalla. Tämä tekee penislukosta sekä käytännöllisen että psykologisesti kiehtovan välineen BDSM-leikkeihin.

Penislukko Miehille on ihanteellinen valinta pareille, jotka haluavat syventää suhdettaan ja tutkia uusia ulottuvuuksia seksuaalisessa dynamiikassaan. Se tarjoaa turvallisen ja konsensuaalisen tavan kokeilla valtaa ja kontrollia, tuoden samalla lisäjännitystä ja intensiteettiä intiimeihin hetkiin.

20,93 € Normaalihinta 29,90 €
Varastossa

Materiaali: ABS. 

Koko: 7,5 x 3,1 cm
Renkaiden koot: 4.0, 4.3, 4.8, 5.2 cm

Pakkaus sisältää: 

  • 1 kpl penislukko
  • 4 eri kokoista rengasta
  • 1 kpl avain
Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Penislukko miehille
More from Hotlips - Sex toys