Chilirosen Punainen Minimekko

SKU
CR-4622-S/M

Chilirose-brändin punainen minimekko on suunniteltu naiselle, joka haluaa erottua joukosta ja lisätä ripauksen rohkeutta ja seksikkyyttä ilmeeseensä. Valmistettu joustavasta materiaalista, joka myötäilee vartalon muotoja, tämä mekko takaa täydellisen istuvuuden ja mukavuuden. Sen kirkas punainen väri korostaa naisellisuuttasi ja varmistaa, että kaikki katseet kääntyvät sinuun. Tämä seksikäs minimekko on paitsi täydellinen valinta erityisiin iltoihin, myös loistava tapa piristää arkipäiväistä asuvalikoimaasi. Toimitetaan kauniissa lahjapakkauksessa, mikä tekee siitä ihanteellisen lahjan erityiselle jollekulle tai herkullisen lisän omaan vaatekaappiisi. Koko S-M sopii monenlaisille vartalotyypeille, tarjoten joustavan ja mukautuvan istuvuuden.

21,90 €
Varastossa

Ominaisuudet:

  • Joustava Materiaali: Tarjoaa täydellisen istuvuuden ja mukavuuden.
  • Kirkas Punainen Väri: Tehostaa naisellisuutta ja varmistaa, että erotut joukosta.
  • Seksikäs Design: Korostaa vartalosi muotoja ja lisää viehätysvoimaa.
  • Monipuolinen Käyttö: Sopii sekä erityisiin iltoihin että piristämään arkipäivän asuvalikoimaasi.
  • Kaunis Lahjapakkaus: Tehden siitä ihanteellisen lahjan tai ylellisen lisän omaan vaatekaappiisi.

Hoito-ohjeet: Pese samanväristen kanssa kylmässä vedessä. Vältä valkaisuaineita ja kuivausrumpua. Ripusta kuivumaan varjossa säilyttääksesi värin ja materiaalin laadun.

Tuotetiedot:

  • Materiaali: Joustava

Chilirose punainen minimekko on yksinkertaisesti vastustamaton yhdistelmä eleganssia, rohkeutta ja seksikkyyttä. Olipa kyseessä sitten erityinen ilta tai halu tehdä arkipäivästä hieman jännittävämpi, tämä mekko on täydellinen valinta.

Lisätietoja
BrandChilirose
VäriPunainen
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Chilirosen Punainen Minimekko
More from Chilirose