MUSTA PITKÄNOKKAINEN -STEAMPUNK LINTUMASKI

SKU
MW-X3094

Nahkainen Plague Doctor Mask Halloween Cosplay -asu Musta Steampunk Bird Masks naamiaisten juhlarekvisiitaksi.
 
LUXURY PLAGUE DOCTOR MASK Uusi muoti ruttolääkärinaamari steampunk-varuste, joka antaa sinulle ylellisen ja salaperäisen ilmeen. Ruttolääkärinaamiota voi käyttää sekä karnevaaliasuna että pelottavana Halloween-asuna. Ikoninen look kaikenlaisiin pelottaviin maailmoihin.
HIENOISTA NAHKASÄSITTELYÄ Keskiaikainen ruttolääkärinaamio alkoi jäljittelemällä lintua, joka lisäsi kauhean ja tyylikkään ilmeen. Nahka on kestävää ja vaatii vähemmän huoltoa, mikä tarjoaa korkean kestävyyden naarmuja ja tahroja vastaan. Tohtorinaamio sopii täydellisesti gooteille ja steampunk-asulle.
HENGITTÄVÄ JA KIRKAS NÄKÖ Nokassa on sarja 6 tarkkaa tuuletusreikää hengityksen helpottamiseksi ja huurtuneiden linssien lievittämiseksi. Ruttonaamarin linssit tarjoavat hyvän näkyvyyden. Käyttäjä voi katsoa ulos, mutta kukaan ei voi katsoa sisään
SÄÄDETTÄVÄ hihna Säädettävä nahkahihna, jossa on solje ja sopii useimpiin aikuisiin ja lapsiin. Ihanteellinen cosplay-, naamiaisiin, Halloweeniin, pukujuhliin sekä teatteriin, esityksiin, elokuviin, elokuviin, esityksiin tai konsertteihin.
Materiaali: PU-nahka
Koko: Säädettävä - yksi koko sopii useimmille teini-ikäisille ja aikuisille (jopa silmälaseja käyttäville)
Paino: 0,35 kg.
Paketti sisältää:
1 x Plague Doctor Maskin/Naamion.

Tarjoushinta 34,93 € Normaalihinta 49,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
VäriMusta
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:MUSTA PITKÄNOKKAINEN -STEAMPUNK LINTUMASKI
More from Hotlips - Sex toys