BDSM sidontaköysi 20 m

SKU
MW-X5000L

Hot Lips BDSM Sidontaköysi 20 m – Laajenna Sidontaleikkejäsi

Hot Lips BDSM Sidontaköysi 20 m on suunniteltu antamaan sinulle ja kumppanillesi lisää tilaa ja mahdollisuuksia sidontaleikkeihinne. Tämän pitkän sidontaköyden avulla voitte tutkia uusia sidontatekniikoita ja -asentoja, luoden monimutkaisempia ja visuaalisesti kiehtovia köysisidoksia. Köyden halkaisija on 7 mm, mikä on ihanteellinen yhdistelmä kestävyyttä ja käyttömukavuutta, ja se on valmistettu pehmeästä puuvillasta, tarjoten mukavan tunteen ihoa vasten.

Monipuoliset Värit:

  • Musta: Tyylikäs ja klassinen, sopii jokaiseen asuun ja tilaisuuteen.
  • Punainen: Voimakas ja intohimoinen, lisää leikkeihin syvyyttä.
  • Violetti: Mystinen ja ainutlaatuinen, tuo leikkeihin luovuutta.
  • Pinkki: Leikkisä ja huomiota herättävä, tekee sidontaleikeistä vieläkin nautinnollisempia.

Tämän 20 metrin pituisen sidontaköyden avulla voit ja kumppanisi voivat kokeilla sidontaa eri tavoin, hyödyntäen köyden pituutta luodaksenne monipuolisia ja esteettisesti miellyttäviä sidoksia. Olipa kyseessä sitten yksinkertaiset ranteiden ja nilkkojen sidonnat tai monimutkaisemmat koko vartalon sidonnat, Hot Lips BDSM Sidontaköysi tarjoaa tarvittavan pituuden ja joustavuuden kaikkiin tarpeisiinne.

Käyttäkää tätä laadukasta ja pehmeää sidontaköyttä tutkiaksenne BDSM:n maailmaa turvallisesti ja nautinnollisesti, lisäten leikkeihinne kiehtovuutta ja monipuolisuutta. Valitkaa suosikkivärinne ja antakaa sidontaleikkienne viedä teidät uusiin seikkailuihin.

10,43 € Normaalihinta 14,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:BDSM sidontaköysi 20 m
More from Hotlips - Sex toys