MUSTA PUPUMASKI

SKU
pila2557

Korosta roolileikkien jännitystä lumoavalla Naamiaishahmo Jäniksen muotoisella maskilla. Sen lumoava ja lineaarinen muotoilu lisää kiehtovaa elementtiä seikkailuihisi. Peittäen vain puolet kasvoista ja jättäen nenän ja suun paljaiksi, tämä maski luo kiehtovan vaikutelman, joka vangitsee kumppanisi mielikuvituksen.

15,90 €
Varastossa

Tutki uusia jännityksen alueita Naamiaishahmo Jäniksen muotoisella maskilla. Valmistettu lumoavalla muotoilulla, tämä maski lisää kiehtovan kosketuksen roolileikkeihisi. Viehättävällä jäniksen muodolla ja läpinäkyvällä efektillä se lisää salaperäisyyttä ja mysteeriä, tehden siitä täydellisen asusteen intiimien hetkien parantamiseen.

Käyttöideoita:

  • Yllätä kumppanisi lisäämällä Naamiaishahmo Jäniksen maski roolileikkeihinne, tuoden mukaan elementin mysteeriä ja kiusoittelevuutta.
  • Käytä sitä teemajuhlissa tai naamiaistapahtumissa erottuaksesi ja tekemään rohkean lausunnon ainutlaatuisella ja kiehtovalla ulkoasullasi.
  • Yhdistä se muihin asusteisiin tai alusvaatteisiin luodaksesi leikkisän ja houkuttelevan kokonaisuuden erityistä tilaisuutta tai romanttista iltaa varten.

Musta pupumaski sopii kaikenlaisiin aikuisten roolileikkeihin

Lisätietoja
BrandMarc Dorcel
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:MUSTA PUPUMASKI
More from Marc Dorcel