BULLPOWER - STAY HARD PENISRENKAAT 3KPL

SKU
BLQ-025
Kolme elastisesta materiaalista valmistettua penisrengasta.
Penisrenkaiden mitat: 
Sininen 18mm.
Musta 20mm.
Läpinäkyvä 17mm.
Hintaan kuuluu kaikki 3 penisrengasta.
Tarjoushinta 4,99 € Normaalihinta 7,90 €
Varastossa

Mitä etua tuo miehille kolmen joustavan erikokoisen penisrenkaan sarja?

Kolmen joustavan erikokoisen penisrenkaan sarja voi tarjota miehille useita etuja ja nautintoja. Tässä on joitakin niiden mahdollisia etuja:

Erektion vahvistaminen: Penisrenkaat voivat auttaa miehiä saavuttamaan ja ylläpitämään vahvempia erektioita. Renkaat asetetaan peniksen juureen ja ne voivat auttaa rajoittamaan verenkiertoa pois peniksestä, mikä voi johtaa kestävämpiin erektioihin.

Pidemmät ja intensiivisemmät orgasmit: Penisrenkaat voivat auttaa miehiä saamaan pidempiä ja intensiivisempiä orgasmeja. Ne voivat auttaa säätelemään verenkiertoa peniksessä, mikä voi lisätä tuntemusten voimakkuutta ja orgasmin kestoa.

Lisääntynyt kestävyys: Penisrenkaat voivat auttaa miehiä lisäämään seksuaalista kestävyyttä. Ne voivat auttaa viivästyttämään siemensyöksyä, mikä voi pidentää seksuaalista kanssakäymistä ja tarjota kumppanille lisää nautintoa.

Lisääntynyt herkkyys: Renkaat voivat lisätä peniksen herkkyyttä ja tuntemusten intensiteettiä. Ne voivat auttaa keskittämään verenkiertoa peniksen herkkiin alueisiin, mikä voi parantaa seksuaalista nautintoa.

Muokattavuus ja mukautuvuus: Kolmen joustavan erikokoisen penisrenkaan sarja tarjoaa vaihtoehtoja eri kokoisille peniksille. Miehet voivat valita itselleen sopivan renkaan, joka tarjoaa mukavuutta ja sopivaa puristusta.

On tärkeää käyttää penisrenkaita oikein ja varovaisesti. Niitä ei tule käyttää liian tiukasti tai pitkään aikaan, sillä se voi aiheuttaa epämukavuutta tai vahingoittaa penistä. Käyttöohjeiden noudattaminen ja kuunteleminen omaa kehoa on tärkeää. Jos sinulla on kysymyksiä tai huolenaiheita, suositeltavaa on keskustella seksuaaliterveyden ammattilaisen kanssa.

Lisätietoja
BrandHotlips - Sex toys
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:BULLPOWER - STAY HARD PENISRENKAAT 3KPL
More from Hotlips - Sex toys