CHILIROSE FRENCH KISS - SISÄKÖN ASU

SKU
CR-4240

Tutustu CHILIROSE French Kiss Maid -asuun: Kiehtova Musta-Valkoinen Palvelijatarsetti

Elävöitä roolileikkejäsi CHILIROSE French Kiss Maid -asulla, joka tuo ripauksen leikkisyyttä ja viettelystä makuuhuoneeseesi. Tämä viehättävä musta-valkoinen setti sisältää kaiken tarvittavan täydellisen palvelijattaren lookin luomiseen. Settiin kuuluu tyyliin sopiva hattu, pienet käsineet, mekko, esiliina, stringit ja sukkanauha, jotka kaikki on suunniteltu herättämään mielikuvituksesi ja lisäämään hauskuutta roolileikkeihin.

Ominaisuudet:

  • Tyylikäs Design: Musta-valkoinen värimaailma yhdistettynä klassiseen palvelijattaren tyyliin tarjoaa ajattoman ja kiehtovan ilmeen.
  • Monipuoliset Asusteet: Settiin sisältyvä hattu, käsineet, mekko, esiliina, stringit ja sukkanauha muodostavat täydellisen kokonaisuuden, joka vangitsee katseet.
  • Koristeelliset Yksityiskohdat: Mekon olkaimissa olevat hopeiset koristeet lisäävät asuun eleganttia loistoa.
  • Roolileikkien Iloa: Ihanteellinen setti roolileikkeihin, tarjoten mahdollisuuden tutkia erilaisia fantasioita ja eläytyä rooleihin.

Edut:

  • Itsevarmuuden Lisäys: Pukeutuminen CHILIROSE French Kiss Maid -asuun voi lisätä itsevarmuuttasi ja tuoda esiin leikkisämmän puolesi.
  • Monipuolinen Käyttö: Täydellinen erityisiin iltoihin, roolileikkeihin tai teemajuhliin, tämä setti tarjoaa monipuolisia käyttömahdollisuuksia.
  • Täydellinen Lahjaidea: Etsitpä sitten ainutlaatuista lahjaa kumppanillesi tai ystävällesi, CHILIROSE French Kiss Maid -asetti on varma valinta, joka tuo iloa ja yllätyksellisyyttä.
  • Lisää Hauskuutta Suhteeseen: Tuo uutta jännitystä ja hauskuutta parisuhteeseesi roolileikkien kautta, tarjoten teille molemmille ikimuistoisia hetkiä.

CHILIROSE French Kiss Maid -asetti on enemmän kuin vain asu; se on kutsu seikkailuun ja mielikuvituksen vapauttamiseen. Anna itsesi kietoutua tämän setin viehätysvoimaan ja tuo uutta iloa ja naurua roolileikkeihisi.

Mustavalkoinen ranskalainen Kiss Maid -sarja sisältää: Suikan, Hihansuut, Mekon, Essun, ja kaulakoristeen.

Toimitetaan upeassa lahjapakkauksessa.

29,90 €
Varastossa
Lisätietoja
BrandChilirose
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:CHILIROSE FRENCH KISS - SISÄKÖN ASU
More from Chilirose